Taivaallinen kohtaus

Maallinen omaisuus ja Luuk 12:33

Hei,

älä ole yhtään huolissasi. Et Sinä täältä lähde ennen kuin hyvä Isä niin tahtoo. Sinulla on ollut kokemus, jota ei ole ollut helppo tulkita. On hyvä nähdä, että me emme ole näiden kokemusten varassa, vaan meillä on Raamattu. Sieltä lukemalla tiedämme, mikä on Isän tahto.

Minusta on ihana asia, että Jumala on asettanut Sinuun elämänhalun. Kyllä minäkin lasken mielelläni vielä ainakin kerran veneen vesille ja mielelläni näen myös lapsenlapseni kasvavan. Mutta jos Herra päättää kutsua meidät kaikki parempiin pitoihin, sitten mennään, eikä totisesti ole valittamista!

Paavali nuhteli tiukasti niitä, jotka jättivät arkisen työn ja alkoivat nuhjailla nurkissa ja odotella Herran tulemista: ”Olemme nimittäin kuulleet, että jotkut teidän joukostanne elävät kurittomasti eivätkä tee työtä vaan touhuavat joutavia. Sellaisia me käskemme ja kehotamme Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä rauhoittumaan ja ansaitsemaan itse leipänsä” (2. Tess. 3:11-12) Ihan hyvä, että elät tätä elämää, joka on Jumalan antama lahja!

Siunausta, Eki