Kissa pöydälle


Kissa pöydälle on Nuotan TV-ohjelma, jossa käsitellään kiertelemättä ja kaunistelematta elämän vaikeita kysymyksiä nuortenporukalla ja tutustutaan ympäri Suomea nuorten elämää koskettaviin ilmiöihin, ideoihin ja taiteeseen! Kissa pöydälle -jaksoja esitetään Alfa-TV:llä, TV7:lla ja TV7 Plussalla.

>> Katso TV7:n ohjelma-arkistosta kaikki jaksot

>> Tutustu ohjelmaa koskeviin uutisiin

>> Lataa jaksojen vapaasti käytettäviä lehdistökuvia

Esitetyt jaksot:

Ohjelmien tavoitteena on käsitellä tämän päivän nuorille ajankohtaisia ja merkittäviä aiheita. Jaksoissa tutustutaan erilaisiin nuorten tekemiin tuotantoihin, kuten lyhytelokuviin, näytelmiin, musiikkiin, haastatteluihin ja muihin vastaaviin, jotka nostavat esille koskettavia aiheita nuorten elämästä.

Ohjelmat muodostavat suorasukaisen ja kiertelemättömän vaikuttamiskanavan, jonka kautta nuoret voivat nostaa itselleen tärkeitä asioita esiin, eli nostaa kissan pöydälle. Nuotta myös etsii jatkuvasti uusia ihmisiä osallistumaan ohjelman tekemiseen. Erityisesti etsimme oheistuotantoja (lyhytelokuvia, näytelmiä, videopätkiä tai muita vastaavia) sekä niiden tekemisestä kiinnostuneita nuoria.

Ohjelmantekoon mukaan tulemisen kynnys pidetään mahdollisimman matalana. Tärkeintä on sisältö ja tekemisen meininki. Ihmeellisiä taitoja ei tarvita, vaan ennen kaikkea motivaatiota. Nuotta voi myös tukea nuorten mediatuotantoja monin eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla teknistä- ja suunniteluapua, kuvauskalustoa, tuotannon ohjausta ja niin edelleen.

Kissa pöydälle -ohjelman yhteistyökumppaneina toimivat Nuotan taustajärjestöt SLEY, SEKL ja OPKO, ja ohjelman tuottajana ja vastuuhenkilönä toimii Nuotan toimittaja Mikael Elmolhoda.

Jos sinulla on jokin idea Kissa pöydälle -ohjelmiin tai niiden oheistuotantoihin liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen kissa@nuotta.com ja kerro, miten haluaisit olla mukana!