Ylösnoussutta juhlimaan!


Pääsiäinen kokoaa yhteen kristityt juhlimaan ympäri Suomen. Sen jälkeen Ihmeelliset viikot tuovat gospelin Helsinkiin ja Tampereelle.

teksti Ada Ylönen, kuvat Unsplash ja artistien promot

Jaakobinpainia Vuokatissa 16.-18.3

Nuorten aikuisten viikonloppu Vuokatinrannassa. Tarjolla kristittyjen yhteyttä, pureutumista uskon peruskysymyksiin, lepoa ja totta kai virkistäytymistä Vuokatin upeissa maisemissa ja aktiviteeteissa! Ilmoittaudu mukaan osoitteessa nuoret.sro.fi/na-leiri

Quiet Action 29.3.-1.4.

Vietä pääsiäinen Ryttylässä! Tule lepäilemään pääsiäisen sanoman äärelle, rukoilemaan ja laulamaan, nauttimaan hyvästä musasta ja tutustumaan uusiin uskoviin kavereihin! Mukana menossa Park7 trio, SRO teatterilinja, Miriam, talo-orkesteri ja Kokkosen Toni! Lue lisää: www.nm.fi/qa

OPKOn Pääsiäispysäkki 29.3.-1.4.

Rukouksen ja hiljentymisen päivät ovat tarkoitettu nuorille, opiskelijoille ja ihan kaikenikäisille, jotka haluavat oppia lisää rukouksesta. Luvassa on pääsiäisteksteihin pureutumista ja niin lähimäisten, Jumalan kuin itsensäkin kohtaamista.

Pääsiäisyön messu 31.3

Pääsiäisyön messu toimitetaan Karkun evankelisella opistolla kello 23. Öinen jumalanpalvelus huokuu perinnettä ja tunnelmaa, kun Kristus saadaan yhdessä todeta ylösnousseeksi.

Ihmeellinen viikko Tampereella 4.-8.4.

Tampereen Luther-talo täyttyy gospelnimistä ja kaikenikäisille sopivilla konserteilla! Esiintymässä viikon aikana käyvät mm. Eve ja Ossi, Juhani, Park7, Minna ja Jussi Pyysalo, Juha Heinonen ja Jellona. Sunnuntain kruunaa Riemumessu.

Ihmeellinen viikko Helsingissä 11.-15.4.

Tampereen jälkeen ihmeellinen meininki siirtyy pääkaupungin sykkeeseen. MGTH, kls., Juhani, GFM, Samuli Luomaranta ja monet muut! Lisätiedot Facebookista.