Vainoja maailmalla: Saudi-Arabian vaikea tilanne

Vainoja maailmalla: Saudi-Arabian vaikea tilanne

300 raipaniskua ja 6 vuotta vankeutta. Libanonilainen mies tuomittiin kärsimään kova tuomio tämän autettua saudiarabialaista naista kääntymään kristityksi ja pakenemaan maasta.    

Fox newsin uutisen mukaan miehestä haluttiin tehdä varoittava esimerkki Saudi-Arabian uskonnollisesta tilasta, joka on hyvin tiukka ja ankara. Saudi-Arabiassa on nollatoleranssi kaikkiin ei-islamilaisiin uskoihin. Maa rikkoo räikeästi uskonnonvapautta.      

Nina Shea, amerikkalaisen Hudson Instituutin uskonnonvapauden keskuksen johtaja kertoo myös, että Saudi “imaamit edistävät kristittyjen ja juutalaisten tuhoa ja nöyryyttämistä” vapaasti opetuksissaan Mekassa ja Medinassa.  

Todistus Youtubessa  

Maryam -niminen nuori saudinainen esiintyi viime vuonna rohkeasti videolla Youtubessa, jossa hän kertoi kääntymisestään kristinuskoon. Maryam selittää nähneensä unen, jossa Jumala kertoi Jeesuksen olevan hänen poikansa. Unen jälkeen Maryam tuli uskoon ja löysi rauhan.    

Tätä ei otettu hyvin vastaan maassa, joka on yksi maailman ankarimmista paikoista kristityille. Maryam onkin ollut siitä lähtien tarkasti seurattu henkilö Saudi-Arabian mediassa ja joutunut pakenemaan Ruotsiin. Maryam on myös arvostellut Saudi-Arabian johtoa siitä, että he ovat juurruttaneet kansaan vihan juutalaisia ja kristittyjä kohtaan.  

Maryamin pakoon auttanut saudi-arabialainen mies tuomittiin 200 ruoskaniskuun sekä kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Lisätietoja täältä!  

Teksti: Benjamin Weinthal/Foxnews.com
Kuva:  Emerentian/SXC.hu