Äiti vankilaan kiellettyään lapsiaan osallistumasta valtion seksivalistukseen Saksassa

Äiti vankilaan kiellettyään lapsiaan osallistumasta valtion seksivalistukseen Saksassa

Kahdentoista lapsen äiti joutui vankilaan kiellettyään lapsiaan osallistumasta valtion seksuaalivalistustunneille saksalaisessa peruskoulussa. Lasten äidille rapsahti 43 päivää vankeutta Salzkottenin kaupungissa Kath.net ja Katholishes.info -sivustojen mukaan. Kath.net kertoo naisen aviomiehen todenneen, että hänen vaimonsa todella kaipaa perhettään, mutta löytää lohtunsa Jumalasta.

Baptistikirkkoon kuuluva anonyymina pysytellyt nainen ja hänen miehensä sanovat, että heidän ihmisoikeutensa Saksan kansalaisina jätetään täysin huomioimatta. Eurooppalaisen ihmisoikeussopimuksen toisessa artiklassa sanotaan, että valtion tulee kunnioittaa vanhempien oikeutta antaa oman uskonnollisen ja filosofisen vakaumuksensa mukaista opetusta lapsilleen. Paikallinen peruskoulu on sulkenut silmänsä kyseiseltä oikeudelta jo vuodesta 2005 oikeuslaitoksen tukemana.

Saksassa ilmenee jatkuvasti sortoa sellaisia kansalaisia kohtaan, jotka opettavat lapsiaan kotona tai kieltäytyvät valtion tarjoamasta sukupuolikasvatuksesta. Viime vuoden huhtikuussa internetsivusto Kopp Online kertoi useista tapauksista, jossa salzkottenilaiset saksalaisäidit olivat saaneet ainakin viikon mittaisia vankeusrangaistuksia kieltäydyttyään sallimasta valtion sukupuolivalistuksen antamista lapsilleen.Vuonna 2009 havaittiin samantyyppistä vainoa myös Paderborn -nimisessä kaupungissa.

Asiassa on menty niin pitkälle, että tammikuussa 2010 eräälle toiselle, seksuaalivalistuksesta kieltäytymisen johdosta vainotuksi tulleelle saksalaisperheelle jouduttiin myöntämään turvapaikka USA:ssa. Asiasta uutisoi lifesitenews.com.