Uusi vuosi, uudet menot


Kuva & Tekstin koonnut Tiinamariia Heimari

Aloita uusi vuosi parhaalla mahdollisella tavalla, eli toisten uskovien ja raamatun seurassa. Täytä kalenterisi Sleyn, Opkon ja Kansanlähetyksen huipuilla tapahtumilla ja leireillä!

Christmas Rock Party Helsingissä 16.12
Suosittu saksalainen gospelyhtye Good Weather Forecast esiintyy Helsingissä Christmas Rock Party -tapahtumassa 16. Joulukuuta. Jouluisen gospel-illan täydentävät kotimaisen gospelin kärkinimiin kuuluva Park 7 ja Sarasteen keulakuvana tunnettu Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ovet avautuvat kello 19.30. Tapahtuma löytyy Korjaamosta, vaunusalista (Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki).

Puurojuhla, 17.12
Opkon suuri puurojuhla järjestetään Helsingissä, osoitteessa Hämeentie 155 A 9. Luvassa on puuroa, Luther-pipareita, torttuja, glögiä, joululauluja ja joulumieltä. Samalla pääset tutustumaan OPKOn väkeen ja Palvelukeskukseen. Tervetuloa kauempaakin! Juhla on kaikille avoin.

Haaste+ & Haaste, Ryttylä, 29.12.2016-1.1.2017
Uusi Vuosi yksin kotona…? TUSKINPA VAAN! Ryttylässä on luvassa unohtumaton uuden vuoden leiri teemalla ”Seuraa voittajaa!” Haaste+ tapahtumaan osallistumalla pääset viettämään Ryttylässä yhden lisäpäivän, ja pääset myös kurkistamaan Nuorten Maailman kulisseihin auttamalla leirin valmisteluissa. Haasteen ohjelmassa mm. Ida Bois, Efesoksen mellakka, yömessu, talo-orkesteri, uusia kavereita ympäri Suomea ja elämänmakuista raamattuopetusta Paavalin elämästä! Kanavissa sukelletaan seurusteluun, kuuntelevaan rukoukseen ja lähetysmatkataan Paavalin jalanjäljissä. Pajoissa pääset kynsilakkanyyttäreille, norsupalloa potkimaan ja taiteilemaan kuvispajaan. Ekakertalaiset puoleen hintaan, tule sellaisena kuin olet! Ilmoittaudu mukaan: www.nm.fi/haaste

Nuorten uusi vuosi Karkussa 29.12.2016-1.1.2017
Legendaarinen uudenvuodenleiri Karkun evankelisella opistolla tulee taas! Teema on “Ei aarretta suurempaa”. Leirin aikana opetellaan lukemaan karttaa oikein, löytämään aarteita, ja tunnistamaan suurimman aarteen, Kristuksen, kartan jokaisesta käänteestä. Leirillä nähdään muun muassa Lauri Halme, Johan Helkkula, Sanni Halme, Juha Heinonen, Samuli Luomaranta, Erkki Koskenniemi ja monta muuta.

Isoskoulutus I, Sley
Sleyn isoskoulutuksen ensimmäinen osa on alueellinen, ja järjestetään kolmessa paikassa. Siihen on mahdollista osallistua Karkussa 13.-15.1., Mustajärven leirikeskuksessa Mellilässä 35.-15.1., tai Ohtakarin leirikeskuksessa Lohjalla 27.-39.1. Toinen osa järjestetään loppukeväällä Karkussa. Sleyn isoskoulutukset ovat monipuolisia ja laadukkaita. Isoskoulutukset sisältävät raamattuopetuksen lisäksi myös paljon käytännön tietoa isosena olemisesta, ja koulutuksen jälkeen jokainen saa todistuksen.

ISKO II, Ryttylä, 27.-29.1.2017
Kansanlähetyksen isoskoulutuksen toinen osa jatkaa siitä, mihin syksyllä jäätiin. Koulutuksessa on järjestetty omat kanavansa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille, jotta voisit oppia joka vuosi uusia taitoja isosena toimimisesta. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja raamatunluvussa. Tule mukaan hankkimaan kaikki tarvittavat taidot isosena toimimiseen, tätä ei kannata missata!

Helmileiri, Karkku 27.-29.1.2017
Helmileiri on Sleyn nuorten aikuisten vuoden kohokohta, joten älä siis missaa tätä leiriä! Leiri kokoaa yhteen nuoria aikuisia ympäri Suomen. Mukaan voit tulla, olit sitten opiskelija, työtön, työssäkäyvä, sinkku tai perheellinen! Tervetullut olet erityisesti sinä, joka haluat levähtää Jumalan sanan äärellä, viettää aikaa Kristittyjen kanssa ja saada Hengen ja ruumiin ravintoa.

Arjen Aarteita – Parisuhdeviikonloppu, Ryttylä 17.-19.2.2017
Arjen aarteita – viikonloppu syntyi nuorten avioparien kaipuusta saada laadukasta asiantuntijavetoista opetusta parisuhteen monisyiseen maailmaan. Kaikkia parisuhteita voi ja kannattaa kehittää, eikä sille ole oivallisempaa paikkaa kuin Ryttylän idyllinen ympäristö yhdessä muiden parisuhdettaan paremmaksi haluavien kanssa. Leirille voivat osallistua myös seurustelevat ja kihlaparit.