Uusi vuosi käyntiin näillä tapahtumilla!


Vuosi 2018 starttaa isoskoulutuksilla, leireillä ja musiikkilla. Luvassa on tietenkin Uusi alku ja Sydän-Gospel!
Teksti Hanna Hietikko | Kuvat promoja

Sleyn nuortenillat käynnistyvät vuoden alussa

Sleyn nuortenillat käynnistyvät vuoden alusta taas säännöllisesti ainakin Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa. Alueellisia iltoja myös Pohjanmaalla sekä eri puolella Satakuntaa, jossa kokoontuu Satakunnan sakki. Yhteistyöillat muiden järjestöjen kanssa kokoontuvat ainakin Lahdessa, Joensuussa sekä Oulussa. Lisätietoa: nuoret.sley.fi

1.1.2018 Life-leirin ilmoittautuminen alkaa

Ilmoittaudu heti alkuvuodesta yhdelle kesän parhaista leireistä! Life on kansainvälinen kristillinen taide- ja toimintaleiri 28.7.-3.8.2018 Ryttylässä, Kansanlähetysopistolla. Ikäraja 15-21 vuotta. Tutustu vaihtoehtoihin ja varmista paikka suosikkipajassasi: www.nm.fi/life

6.1. Uusi alku 2018, Lempäälä

Lempäälän perinteisessä loppiaistapahtumassa nuorilla on mahdollisuus taas näyttää talenttinsa open stagella sekä toimintakanavissa! Musiikissa mukana Twelve24, Park 7, kls. ja Mikaveli. Mukana myös Mikko Vaismaa, taikuri Miika Korkatti sekä puhujana Roni Lempiäinen. Lisätietoa www.uusialku.fi

Sleyn isoskoulutus pyörähtää käyntiin tammikuussa!

Sleyn isoskoulutus käynnistyy alueellisella viikonlopulla tammikuussa. Karkussa ja Loimaan Mustajärvellä kokoonnutaan 19.-21.1., Pohjanmaan porukka puolestaan kokoontuu Lapualla Esantuvalla 27.-28.1. Lisätietoa www.sley.fi/nuoret sekä riparien vetäjät.

26.1. Vuoden ensimmäiset Maata Näkyvissä -klubit

Vuoden ensimmäinen Maata Näkyvissä -Klubi pidetään Helsingissä Luther-kirkolla Freda 42:ssa perjantaina 26.1. Luvassa Samuli Luomarannan johdolla laadukasta sanomaa, hyvää musiikkia, tiivistä tunnelmaa ja yhteyttä. Tampereen ensimmäinen Maata Näkyvissä -klubi pidetään Luther-talolla, Pellavatehtaankatu 19.

27.1. Sydän-Gospel, Laukaa

Sydän-Gospel-tapahtumaa vietetään Sydän-Laukaan koulukeskuksessa lauantaina 27.1. Mukana Park7, NNS, Save sekä Juha Heinonen. Lisätietoa paikallisseurakunnan sivuilta.

26.–28.1. ISKO II, Ryttylä

Nuorten Maailman Isoskoulutuksessa järjestään omat kanavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuoden isosille. Koulutuksen painopisteet ovat käytännön tilanteiden harjoittelussa, yhteisessä keskustelussa ja hyvässä raamattuopetuksessa. Tarjolla myös houseband-koulutusta ja tekniikkakoulutus.

9.-11.2. Helmileiri

Vuodein helmeintä leiriä vietetään tunnelmallisessa Esantuvan leirikeskuksessa Lapuan Kauhajärvellä 9.-11.2. Helmileirillä mukana Joona Vuorinen ja kumppanit.

9.-11.2. Hänen majesteettinsa palveluksessa Raamattuopistolla Kauniaisissa

Kirkon virkaan valmistuvien leiri tuleville varhaisnuorisotyön ja nuorisotyöntekijöille, diakoneille ja teologeille vietetään helmikuussa Suomen Raamattuopistolla. Mukana viikonlopun aikana esim. Mikko Nikula, Toni Kokkonen, Juha Heinonen, Tiina Karlsson, Timo Liiri ja Jari Rankinen. Lisätietoja järjestäviltä tahoilta, joita ovat mm. STI, SEKL, SRO sekä SLEY.

15.2. Penkkari-illan vaihtoehtobileet Karkussa

Jos abiristeily ja kavereiden kaatuilu ei innosta, kannattaa suunnistaa torstaina 15.2. Karkun saunalle. Luvassa on vuoden parhaat bileet abiturienteille sekä ammattikouluopiskelijoille, kun valmistuminen lähestyy. Tarjolla on hyvää ruokaa, hienoa ohjelmaa, parasta seuraa ja tunnelmaa, yhdessäoloa ja saunomista. Mukana Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat -duo, Juha Heinonen, Aleksi Kuokkanen ja sinä. Illalliskortti majoituksineen ja aamupaloineen vain 25 euroa.

9.-11.3. Isoa ja kivaa leirifiilistä Maata Näkyvissä -leirillä

Maata Näkyvissä -tunnelmissa palataan Karkun evankeliselle opistolle 9.-11.3. Mukana kaikki festareiden hyvät vibat, tunnelmat, savut, tuoksut ja videot sekä tietysti artistit. Mukana Kls, Park 7, Juhani, Big Bless, Cristian Gummerus, Samuli Vettenranta ja tietysti festaritiimi. Varaa paikkasi ajoissa!

16.3. Megailta Harjavallassa

Harjavallan seurakuntakeskuksessa pidetään Megailtaa perjantaina 16.3. Mukana ainakin Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat, Juha Heinonen, Timo Orre sekä Harjavallan nuori seurakunta.

29.3.-1.4.2018, Quiet Action, Ryttylä, Kansanlähetysopisto

Tiedätkö, mitä teet pääsiäisenä? Mitä jos lähtisit Ryttylään virkistymään pääsiäisen sanoman äärelle, rukoilemaan ja laulamaan, nauttimaan hyvästä musasta ja jakamaan elämää uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Menossa mukana mm. Park7 trio, talo-orkesteri ja Kokkosen Toni! www.nm.fi/qa

31.3. Vuoden suurimman juhlan aatto

Ohtakarin tunnelmassa Lohtajalla Ristin pääsiäinen, mukana Pasi Palmu, Joona Vuorinen & co.

Ihmeelliset viikot huhtikuussa Tampereella ja Helsingissä

Kevään korvalla tavoitetaan evankeliumin ilolla ja riemulla väkeä sekä Tampereella että Helsingissä. Tampereella 4.-8. on nuorekasta ohjelmaa kaikenikäisille, mukana mm. Park 7, Juhani, Jellona, Jukka Leppilampi, The Road ja Riemumessu, Eve ja Ossi, Ville Auvinen, Lasse Räty ja Juha Heinonen. Seuraavalla viikolla Helsingissä 11.-14.4. mukana Park 7, Kls., Gfm, Save, Juhani, Samuli Luomaranta ja Juha Heinonen.

Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat helmikuun pakkasissa

Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat -duo on helmikuussa tienpäällä seuraavasti, tsekkaile oletko hoodeilla jossain näistä paikoista oikeaan aikaan: 31.1. Lappajärvi, 1.2. Pello, 2.2. Tervola, 3.2. Kemijärvi, 15.2. Karkku, 18.2. Kiikka, bändikeikka 28.2. Turku.