Uuden vuoden uudet kujeet


Miten aiot aloittaa vuoden 2017? Tässäpä muutama vinkeä menovinkki!

Koonnut Hanna Hietikko

29.12.2016-1.1.2017 Haaste+ & Haaste -leirit Ryttylässä

Plussalaiset pääsevät kurkistamaan Nuorten Maailman kulisseihin ja osallistumaan leirivalmisteluihin: ohjelmassa on lavan rakentamista, patjojen roudaamista, askartelua, illanistujaisten valmistelua, esirukousta yms. maustettuna uusilla ja vanhoilla kavereilla, hyvällä raamattuopetuksella, yhdessä laulamisella, maistuvalla ruualla ja tietenkin saunomisella!

13.-15.1. Sleyn Isoskoulutus

Isoskoulutus alkaa alueellisella osiolla Karkussa sekä Mustajärvellä, Pohjanmaan oma osio Lohtajan Ohtakarissa on 28.-29.1. ja yhteinen finaalijakso Karkussa on   21.-23. huhtikuuta.

27.1. Maata Näkyvissä Klubi

Perjantaina  27.1.  vuoden  ensimmäinen Maata Näkyvissä Klubi Luther-kirkolla  Helsingissä osoitteessa Freda 42. Mukana elävää musiikkia, opetusta, yhteyttä, hengailua ja hyvää meininkiä

27.1.-29.1.2017 Disciple 17 -konferenssi ”Walking On Water”

Disciple 17 -konferenssissa halutaan pysähtyä tutkimaan, miltä näyttää Jeesuksen opetuslapsen elämäntapa tänä päivänä ja miksi se on paras valinta. Saamme yhdessä rohkaistua ja varustautua ottamaan uusia askeleita Jeesuksen seuraajina. Konferenssi on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Tapahtuman järjestävät OPKO ja Petruksen seurakunta. Lue lisää: www.disciple.fi.

28.1. Sydängospel Laukaassa

Mukana tapahtumassa kls., Herz, Mikaveli, Mikko Vaismaa ja Juha Heinonen

10.2.  Must-tapahtuma Lohtajalla

Elävää musiikkia ja eläväistä menoa ja yhteyttä. Lisätietoa Lohtajan seurakunnalta.

11.2.  Valo paljastaa -tapahtuma Saarijärvellä

Saarijärvellä tapahtuu isolla meiningillä, mukana kls., Ida Bois ja Serafiel sekä Juha Heinonen.

10.-12.2. Helmileiri Esantuvalla Lapualla

Leirillä on ihan helmimeno: hulppeissa tunnelmissa mukana Iso Joona Vuorinen sekä The Musti Lähteenmaa sekä paras leirimeininki ikinä!

16.2. Penkkari-illan vaihtoehtobileet

Vuoden paras tunnelma löytyy penkkari-illan vaihtoehtobileistä Karkun rantasaunalta. Kaikki ne, joilla opiskelut lukiossa tai ammattioppilaitoksessa alkaa olla loppusuoralla, tervetuloa Karkkuun vaihtoehtobileisiin!

10.-12.3. NA-leiri Vuokatissa

SRO järjestää nuorten aikuisten leirin Vuokatissa.