Unelmoi Jumalan kanssa Mission-Netissä!

Unelmoi Jumalan kanssa Mission-Netissä!

Mikä on Jumalan unelma sinun elämällesi? Tule uutenavuotena etsimään sitä Mission-Netiin!

Euroopan laajuinen nuorten ja nuorten aikuisten lähetyskonferenssi pidetään Offenburgissa, Saksassa 28.12.2015-2.1.2016. Konferenssi rohkaisee löytämään oman paikan lähetystyössä, seurakunnassa ja yhteiskunnassa, toimimaan paikallisesti ja ajattelemaan maailmanlaajuisesti.

Teemana on Connected – yhteys Jumalaan, maailmaan ja toisiin uskoviin. Mission-Netiin odotetaankin yli 2 500 osallistujaa noin 50 maasta, mikä on hieno mahdollisuus tutustua kristittyihin nuoriin ja nuoriin aikuisiin eri puolilta Eurooppaa ja laajentaa omaa maailmankuvaansa.

Raamattutunneilla tarkastellaan Paavalin kirjettä efesolaisille. Kanavissa ovat esillä muun muassa kulttuurien kohtaaminen, johtajuus, evankeliumi ja evankeliointi, lapsi- ja nuorisotyö, Euroopan historia, hengellinen elämä, maailmankatsomukset, oikeudenmukaisuus ja taiteet.

– Oli todella innostavaa kuulla ihmisten elämäntarinoita ja sitä, miten monella alueella kristityt elävät todeksi uskoaan. Lähetystyö voikin olla vaikka hostellin pyörittämistä Amsterdamissa tai ihmisoikeuksien puolesta taistelemista. Tapahtumasta innostuneena lähdin puoli vuotta myöhemmin aktioon Englantiin, jonne päädyin myöhemmin viettämään vuoden lähetyksen merkeissä, kertoo toissakertaiseen Mission-Netiin 2011-2012 osallistunut Hanne.

Lisätietoa Mission-Netistä: www.mission-net.org

Nuotan julkaisijajärjestöistä OPKO järjestää ryhmämatkan Mission-Netiin. Lue lisää: www.opko.fi/aktiot

Bussimatkasta voit tiedustella myös finland@mission-net.org

Mission-Net Suomen Facebook-sivu: www.facebook.com/MissionNetSuomi