Nuotta toteuttaa Tosi rakkaus odottaa -vihkojen uusintapainoksen

Nuotta toteuttaa Tosi rakkaus odottaa -vihkojen uusintapainoksen

Suomessa rippikoulu- ja nuorisotyössä laajasti käytetyistä Tosi rakkaus odottaa -vihkoista otetaan niiden merkittävän suosion vuoksi uusintapainos. Vuoden 2012 painoksen toteutuksesta ja tilausten toimituksesta vastaa Nuotta-nuortenmedia.

Tosi rakkaus odottaa -materiaali käsittelee ihmisläheisesti ja nuorten näkökulmasta kysymyksiä liittyen seurusteluun, seksiin, avioliittoon, sukupuolietiikkaan, rakkauteen, itsetyydytykseen ja muihin nuorten elämää koskettaviin aiheisiin. Sisältö perustuu vankasti Raamattuun, ja tavoitteena on tutustuttaa nuori siihen, mitä Jumalalla on sanottavaa seksuaalisuutta ja rakkautta koskettavista aiheista.

40-sivuisen vihkon on toteuttanut iso joukko suomalaisia kristillisiä toimijoita monista eri kirkkokunnista. Mukana on ollut niin luterilaisia, vapaakirkollisia, helluntailaisia, adventisteja, baptisteja kuin metodistejakin. Lisäksi vihkoa ovat olleet toteuttamassa useat kristilliset palvelujärjestöt kuten Missionuoret, Aslan ja Sanansaattajat sekä useat suomalaiset oppilaitokset.

Nuotta odottaa valmista 10 000 kappaleen erää painotalosta viikon 27 loppuun mennessä, minkä jälkeen kiinnostuneet järjestöt, kirkkokunnat ja yksityishenkilöt voivat tilata vihkoja edulliseen hintaan.

Vihkoja myydään ulos niin lähellä painokustannusten hintaa kuin vain mahdollista. Nuotta katsoo, että tärkeintä on, että Raamattuun sitoutuvaa seksuaalikasvatusmateriaalia saadaan toimitettua kaikille siitä kiinnostuneille myös tulevaisuudessa.

Tosi rakkaus odottaa -vihoista ja niiden sisällöstä voi tiedustella osoitteesta mikael.elmolhoda@nuotta.com. Näytteitä materiaalista voi katsoa täältä.

Vihkojen tilaaminen:

  • Pienet erät suoraan Nuotan nettikaupasta hintaan 1e/kpl, sis. toimituskulut.
  • Isommat erät alla olevan taulukon mukaisesti osoitteesta toimitus@nuotta.com. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdolliset toimituskulut lisätään hintaan.
  • 10-40 kpl 0,75e/kpl
  • 41-100 kpl 0,60e/kpl
  • 101-200 kpl 0,45e/kpl
  • yli 200 kpl 0,37e/kpl

Muistathan jakaa Facebookissa!

Aiheeseen liittyvää: