Vappugospel XXL:n lipunmyynti ennätyksellisen nopeaa


Kouvolan jäähallissa 30.4.2011 järjestettävään Vappugospel XXL -musiikkitapahtumaan on myyty jo yli 1 700 kappaletta lippuja. Se on enemmän kuin vuoden 2010 lopullinen kävijämäärä.

– Viime vuonna ennakkoon varattiin noin 600 lippua ja lopulta tapahtumaan saapui aika tarkkaan 1 700 kävijää. Se, että tänä vuonna 1 700 lipun raja rikottiin jo reilusti yli kaksi kuukautta ennen vappua, on huojentavaa, kommentoi Vappugospelin projektijohtaja Tom Himanen.

Järjestäjien mukaan hyvä lipunmyyntitulos perustuu erityisesti laadukkaaseen esiintyjäkokonaisuuteen. Tämän vuotisen Vappugospelin esiintyjälistalta löytyy poikkeuksellisen paljon comeback-tyylisiä keikkoja ja esiintyjiä ulkomailta.

– Esimerkiksi Petran Suomen-comeback ja Terapian ainutkertainen encore-keikka ovat niitä, joita kuulee eniten ihmeteltävän. Joskus joutuu ihan vakuuttelemaan, että kyseiset yhtyeet ovat ihan oikeasti tulossa keikalle.

– Nuoret tuntuvat innostuvan erityisesti ulkomaisista Project 86:sta sekä Intohimosta, ja suunnilleen kaikki Juha Tapiosta, Himanen kertoo.

Järjestäjien mukaan tämän vuoden tapahtuma tulee lähes varmasti rikkomaan myös kaikkien aikojen kävijäennätyksen: Vappugospelissa vuosimallia 2003 kävijöitä oli 2 400.

– Lipunmyynti tulee olemaan vielä kuukausia auki, ja myynti on perinteisesti kiihtynyt vapun lähestyessä. Edelleen jännitämme, joudummeko käännyttämään ihmisiä ovelta. Itse veikkaisin, että lopullinen kävijämäärä tulee olemaan noin 4 000, pohtii projektijohtaja.

 

Lähde: Vappugospelin lehdistötiedote

Kuva: Mika Järvinen