Fida: Evankeliumi etenee Etelä-Thaimaassa

Fida: Evankeliumi etenee Etelä-Thaimaassa

Fida uutisoi Erik ja Mariaana Klar:sta, jotka saivat Thaimaata koskevan profetian, joka enteili herätystä. Nyt se on alkanut.

Näky ja toteutuminen

Kun Erik ja Mariaana Klar lähtivät lähetystyöhön Thaimaahan vuonna 1993, he saivat profetian, jonka mukaan ”vesi pulppuaisi kuivasta maasta ja virtaisi alas vuoren rinteiltä”, “Kun tämä ihme tapahtuu, tietäkää, että on herätyksen aika!”

Vuonna 2007 luvattu vesi-ihme toteutui yhdessä, kuivuudesta kärsivässä kylässä, eikä veden pulppuaminen ole lakannut. Nyt on se aika, kun elämän vedet ovat alkaneet virrata pohjoisesta etelään.

Näyssä esiintyi eräs kaupunki ja Pyhän Hengen johdatuksessa Erik löysi tarkalleen näyssä esiintyneen paikan.

– Tiimiläisemme olivat täynnä pelkoa, mutta Pyhä Henki tuli avuksemme. Otimme mallia kuningas Josafatista ja aloitimme kuukausia kestävän rukous- ja ylistyskampanjan.

Rukouksen myötä paikallisen tiimin keskuudessa syntyi yhtenäinen päätös ja vaaroista huolimatta he kuuntelivat Jumalaa ja lähtivät kaupunkiin.

− Matkaan oli päästävä, joten anteliaisuus valtasi jokaisen: kukkarot avautuivat, vihannespalstojen tuotteita myytiin ja seurakuntamme köyhimmätkin antoivat riemuiten “lesken roponsa”, kuvailee Erik.

Haaste

Nyt tarvitaan lähettäjiä ja lähtijöitä, niitä jotka ovat täytettyjä Hänen rakkaudellaan ja jotka julistavat Jeesuksen täydellistä voittoa.

− Meidän jokaisen on aika laittaa kaikki likoon Jumalan valtakunnan työn edistämiseksi, haastaa Erik.