Tässä on alkukevään parhaimmat menovinkit


Jos hiihtoloman tai muut alkukevään suunnitelmat ovat vielä auki, tässä on pari erinomaista vinkkiä. Lähes jokaiselle viikonlopulle on jotain loistavaa tapahtumassa. Nyt voi katsoa jo myös tulevan pääsiäisen tarjontaa.

Koonnut Miikkapekka Heikkilä

9.-11.2. Hänen majesteettinsa palveluksessa Raamattuopistolla Kauniaisissa

Tapahtuma kirkon virkaan opiskeleville varhaisnuorisotyön ja nuorisotyöntekijöille, diakoneille ja teologeille. Leiriä vietetään tutussa paikassa, Suomen Raamattuopistolla. Mukana viikonlopun aikana esim. Mikko Nikula, Toni Kokkonen, Juha Heinonen, Tiina Karlsson, Timo Liiri ja Jari Rankinen. Lisätietoja järjestäviltä tahoilta, joita ovat mm. STI, SEKL, SRO sekä SLEY.

 

15.2 Penkkari-illan erilaiset bileet Karkun saunalla

Jos penkkareiden muut riennot eivät oikein säväytä, älä huoli! Karkun saunalla pidetään vaihtoehtobileet kaikille penkkareita juhliville. Luvassa hyvää seuraa, herkkuruokaa, rentoa tunnelmaa, musiikkia, Sanaa, saunomista ja yhteistä hengailua. Voit jäädä myös yöksi! Mukana Juha Heinonen, Aleksi Kuokkanen, Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat -duo ja SINÄ! Ilmoittaudu 9.2 mennessä ja tule mukaan hienoon porukkaan.

 

2.-4.3 Nuorten ja lasten Enä-Sepän leiri

Kevään iso ja lämmin yhteisleiri Enä-Sepän leirikeskuksessa Vihdissä. Maaliskuun ehdottomalla leirillä on oma ohjelma nuorille ja lapsille. Puhujina ovat Olli Lehmonen ja Annastina Toppari. Nähdään Eniksellä!

 

9.-11-3 Massiivinen Maata Näkyvissä -leiri

Tämä aika arpoo päivänkakkaran tavoin: Tykkää, ei tykkää, jättää, ei jätä, rakastaa, eipä sittenkään rakasta. Maailman Luoja sanoo: ”Voit luottaa minuun. Minä olen uskollinen, ja minuun Sanaani voit luottaa.” Tervetuloa Maata Näkyvissä -leirille Karkkuun maaliskuussa. Vuoden aidoin maatis-tunnelma heti festareiden jälkeen parhaassa seurassa ja parhaissa Karkun maisemissa. Mukana Kls, Park7, Juhani, Big Bless, Cristian Gummerus ja mahtavat showmiehet Tikkis ja Toikkis. Ilmoittaudu viimeistään 2.3!

 

16.3 Harjavallan megailta

Maaliskuinen perjantai-ilta sykkii elämää Harjavallassa. Tule ja tuo kaverisikin megailtaan seurakuntakeskukselle. Mukana ainakin Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat, Juha Heinonen, Timo orre, sekä Harjavallan nuoret. Ilta alkaa seitsemältä ja ovet ovat auki kaikille!

 

31.3. Ristin pääsiäinen, Ohtakari

Pääsiäinen saapuu, joten tule viettämään sitä Pohjanmaalle luonnonhelmaan. Pääsiäislauantaina kokoonnutaan yhteen Ohtakarin leirikeskuksessa laulamaan, soittamaan, kuuntelemaan ja kokemaan yhdessäolon iloa. Luvassa nuorten puheenvuoroja, musiikkia, raamattuopetusta ja ennen kaikkea pääsiäisen ikuista sanomaa.

 

29.3-1.4 Quiet action

Katseet kohti pääsiäistä, sillä Quiet action tulee jälleen. Pääsiäisen must-leiri Ryttylässä on taas hiljentymistä, hyvää seuraa ja musiikkia täynnä. Sanaa jakamassa mm. Nooa Saari, Mauno Lehto ja Toni Kokkonen. Musiikkielämykset takaa talo-orkesteri, akustinen Mirjam, Park7 trio ja raamattuopiston teatterilinja ensiesityksellään “Jonna”.

 

Life-leirin ilmoittautuminen on käynnissä!

Ilmoittaudu nyt yhdelle kesän parhaista leireistä! Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Ilmoittaudu leiriläiseksi tai talkoolaiseksi, ikäraja on 15-21 vuotta. Valitse itsellesi sopivin työpaja ja hio omia taitojasi, tai löydä joku aivan uusi harrastus. Leiri pidetään 28.7-3.8.2018, joten ilmoittaudu jo nyt! Lisätietoa ohjelmasta, pajoista ja paljon muusta: www.nm.fi/life