Syksyn menovinkit


Syksy pimenee pimenemistään, mutta valon lapset kokoontuvat yhteen jakamaan maailman parasta viestiä.

 

kuvat Unsplash ja artistien promot

Mission Week Äärellä18, Oulu, 9.-11.10

Vieraina evankelista Michael Otsin lisäksi mm. muusikko Nina Åström, taikuri Miika Korkatti ja olympiapikaluistelija Mika Poutala. Vapaa pääsy! aarella18.fi

Himanka kiittää ja soi

Tulevan viikonlopun perjantaina 12.10. Himangan kirkon hoodeilla vietetään Nuorten Evisten kiitostapahtumaa, joka kantaa nimeä Valomerkki. Klo 19 startataan messulla kirkossa, sitten iltapalalle ja konserttiin, jossa soittavat Juhani Tikkanen ja Save. Mukana myös Juha Heinonen, Joona Vuorinen sekä Kalajoen nuori seurakunta. Lisätietoa: nuoriso.sley.fi

Nuorten Myrskyleiri 12.-14.10.

Himangan kiitosjuhlasta ponnahdetaan syksyn siisteimmälle leirille Lohtajan Ohtakariin. Luvassa myrskyä, tuulta ja ihanaa lämpöä. Mukana Juhani Tikkanen, Joona Vuorinen, Oili Ijäs sekä Jiska Gröhn – ja tietysti sinä. Lisätietoja Joona Vuoriselta tai Sleyn nuorisotoimistosta.

Opkon koululaisten viikonlopun nuorten ohjelmaa 26.-28.10

Luvassa HUIPPU meininkiä! Mukaan mahtuu innostavaa raamattuopetusta&jakamista, rukousta, leikkiä, liikettä, taiteilua ja ulkoilua sekä yhteistä musisointia&ylistystä. Laitamme ruokaa ja syömme kotoisasti yhdessä. Tuu rohkeasti messiin oppimaan lisää Jumalasta ja viettään mahtavaa leiripäivää/viikonloppua OPKOn palvelukeskukseen Helsinkiin! Mukaan voit pompata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Lisätiedot opko.fi.

Sissileiri Loimaan Mustajärvellä

Täysikuu ja ihmissusien lailla Mustajärven rannassa liikkuva seurakunta kutsuu kokemaan, näkemään ja ihmettelemään Jumalan suuria lupauksia Mustajärven Sissileirille 2.-4.11. Mukana pastori, pääsissi Timo Nisula sekä Samuli Luomaranta ja Juha Heinonen.

100-vuotias Karkun opisto juhlii 2.-4.11.

Karkun evankelinen opisto juhlii marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna pitkää taivaltaan kaikenikäisen kansan kohtaamispaikkana. Perjantaina nuorten tsydeemeissä mukana Park 7, ja ohjelmaa on luvassa läpi viikonlopun.

16.-18.11. Maata Näkyvissä -festarit

Pohjois-Euroopan suurin gospeltapahtuma kutsuu ihmeelliseen maailmaan kokemaan, näkemään ja kohtaamaan rauhaa ja iloa. Luvassa on musiikkia, Sanaa, puheenvuoroja, draamaa, studioita, Open stagea ja monta mahdollisuutta osallistua, vaikuttaa tai sitten vain kuunnella, ihan miten itse haluat. Zekkaa ohjelma ja infot: www.maatanakyvissa.fi

Nuorten ja nuorten aikuisten illat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Satakunnassa, Oulussa jne! Löydä oma seurakuntayhteytesi ja messusi. Katso lisää tietoa Sleyn nuoristyön, Kansanlähetyksen ja Opkon nettisivuilta.