Suomigospelin uusia tuulia


Saraste lopetti, syntyi uusi bändi – Samuli Luomaranta jatkaa musiikin tekemistä, ja julkaisee uuden bändin kanssa esikoislevynsä.

Saraste-yhtyeen kitaristi, Sleyn nuorisotyöntekijä Samuli Luomaranta julkaisi uuden yhtyeensä Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat kanssa uuden levyn perjantaina 16.12. Levyn nimi on Hyvää elämää.

Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat keikkailevat ahkerasti myös keväällä, joten kannattaa ehdottomasti tutustua!

Olen itse sitä mieltä, että on todella hienoa, että Luomaranta on perustanut uuden bändin Sarasteen jälkeen! Kunnioitan Samulia todella paljon. Saraste toimi vuosina 2005-2016. Bändi julkaisi 4 CD-levyä, 1h:den EP:en, ja Demon. Sarasteessa soittivat Lauri Halme (kitara), Miika Luomaranta (rummut), Samuli Luomaranta (laulu), Antti Koskenniemi (koskettimet), ja Jaakko Luomaranta (basso).

Ensikuuntelulta “Pienen Pojan elämää” -single kuulosti hyvältä. Pidän gospelmusiikista ja on hienoa, että gospelrintamalla tulee uusia avauksia. Levyjulkkarikeikka oli perjantaina kristillisen Christmas Rock Partyn yhteydessä Helsingin Korjaamolla. Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat keikkailevat ahkerasti myös keväällä, joten kannattaa ehdottomasti tutustua!

468x60v2

Gospelmusiikki on hengellisesti tärkeää minulle ja on mahtavaa, että Suomessa on kristittyjä muusikkoja jotka julistavat Sanaa musiikin keinoin kaikilla tyylilajeilla.

Ville Porttikivi
Kuva Ville Porttikiven albumi

Netin ihmemaailmasta

Puhelimen tehdasasetusten palautus

Mitä tehdä, kun puhelin on täynnä rojua, roskaa, saastaa? Miljoona eri appia, joita et tarvitse ja niiden mukana tulleet virukset tappavat puhelimesi. Kaipaatko uutta alkua, puhdasta näyttöä ja tasapainoisempaa elämää? Ratkaisuna on puhelimen tehdasasetusten palauttaminen. Niin simppeliä se on. Oman elämäsi tehdasasetukset voit palauttaa tutustumalla Luojaasi ja pyytämällä syntejäsi anteeksi Jeesuksen tähden.

Bloggari

Koonnut Tiinamariia Heimari

Jokaisesta kuopasta Hän on nostanut minut ylös ja antanut uutta voimaa jatkaa. Maailman pimeyden ja epävarmuuden keskellä on lohdullista luottaa Jeesuksen lupaukseen: ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon”.
becauseofyou-milja.blogspot.fi/

Kristittyinä olemme pieni joukko, joinka välityksellä Jumala haluaa pelastaa ”monet”. Emme ole kristittyjä vain oman sielumme pelastumisen vuoksi.
hyviauutisia.net/

Moni vertaus voi olla meille vaikeasti avautuva aikojen muuttuessa. Luonto ja sen merkitys ovat pysyneet kuitenkin samana. Tällaiset vertaukset avautuvat meille tänäänkin.
laaksoissajavuorilla.blogspot.fi/

460x60v1