Suhe Teatteri esittää: Täällä Asuu Kolme plus Yksi


Suur-Helsingin seurakuntaan eli Suhelle on perustettu uusi palvelutiimi; teatteritiimi. Tiimin ensimmäinen näytelmä pyörii jo seurakunnassa!

Täällä Asuu Kolme plus Yksi on suorasanainen näytelmä nuoren kristityn elämästä. Se kertoo kolmen kämppisnaisen mullistavasta syksystä, jonka aikana Jumala parantaa vanhoja haavoja ja haastaa ottamaan rohkeita askelia luottamuksessa Häneen.

Tiimin perustaja ja näytelmän käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Tytti Rintanen kertoo idean näytelmälle syntyneen omasta elämästä.

– Olen jo pitkään kuunnellut ystävieni mutinoita sinkkuudestaan, eikä loppua ole ihan heti näkösällä. Seurakunnissa tehdään niin vähän aloitteita, että on kumma ettei uskovaiset kuole jo sukupuuttoon!

Näytelmä tahtoo pureutua ongelmiin ja ajatuksiin, jotka vaivaavat meitä jokaista, olimmepa uskossa tai emme.

– Käsityksemme siitä, mistä voidaan seurakunnassa puhua, saattaa usein olla haitallisen kapea. Sinkkuus, seurustelu, seksi ovat tärkeitä aiheita – varsinkin kun niin monet pelkäävät jäävänsä ilman puolisoa. Kristitty nuori elää läpi kipuja siinä missä muutkin. Rikkinäisyys on osa elämää, mutta Jumalan rakkaus on kaikkia säröjä mahtavampi voima!

Täällä Asuu Kolme plus Yksi esitetään joulukuussa osoitteessa Pengerkuja 6 seuraavina aikoina:

Ke 7.12. klo 19
Pe 9.12. klo 19
To 15.12. klo 19
La 17.12. klo 20

Ikäraja K-13
Liput 5€

Lippuvaraukset: mekolmeplusyksi@gmail.com
Lippujen ennakkomyynti Suhen Sunnuntaissa
4.12. ja 11.12 klo 15-20.

www.suhe.net

Katso tästä näytelmän teaseri!