Stara: Nainen tervehti koululaisia vuosien ajan – sai lopulta elämänsä yllätyksen

Stara: Nainen tervehti koululaisia vuosien ajan - sai lopulta elämänsä yllätyksen

On olemassa vanhuksia, joilla on suuria ennakkoluuloja nuorisoa kohtaan. Sitten on niitä vanhuksia, jotka eivät todellakaan kuulu tähän ryhmään. Ontariossa asuva, kanadalainen Tinney Davidson kuuluu jälkimmäiseen ryhmään. Hän on jo vuosien ajan tervehtinyt iloisesti koulumatkaa taittavia nuoria ikkunastaan. 

Nuoret tervehtivät Tinneytä iloisesti takaisin. Tämä pieni ystävällinen ele toi iloa heidän päiviinsä, joten he päättivät järjestää miehensä kuolemasta saakka yksin asuneelle naiselle yllätyksen. Ystävänpäivänä Tinney pyydettiin vieraaksi Highlandin koululle ja toivotettiin siellä riemulla vastaan. Ohjelmassa oli puheita ja videoita, joilla ylistettiin vanhusta ja muistutettiin, miten myös pienet ja vähäpätöisiltä vaikuttavat eleet saattavat tuoda iloa monien päivään.

Lähde: http://www.stara.fi/2014/03/01/nainen-tervehti-koululaisia-vuosien-ajan/

Kuva: sxc.hu / hortongrou

Kommentti:

Minulle tuli hyvä mieli lukiessani uutista. Olen itse kuullut paljon juttuja, joissa vanhukset ja nuoret ovat napit vastakkain, joten tämä oli erittäin positiivinen uutinen. Ihanaa, miten nuoret olivat oikein ottaneet asiakseen ilahduttaa vanhusta.

Jeesuskin sen sanoi: ”Kaikki minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää se heille.” Ja: ”Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.”

Aloittakaamme siis tuleva viikko näitä sanoja muistellen.