Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjä: Skillet

Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjä: Skillet

Skillet Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjäksi! Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjä on tänä vuonna timanttisen kova: Turkuhalliin saapuu yksi tämä hetken suosituimmista gospelbändeistä, Skillet (USA).
– Ollaan tosi hyvällä mielellä, että saatiin Skillet kiinnitettyä. Se on hyvällä asenteella ja gospelbändin statuksella liikkuva, varteenotettava rockbändi. Sellaisia ei ole maapallon päällä monta, kuvailee Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen.

Samalla täyttyy monien toive, sillä raskasta rockia suoraviivaisin melodioin soittava Skillet on useampana vuonna ollut festaripalautteessa kaikkein toivotuin esiintyjä.
– Skilletiä on toivottu paljon, ja olemme yrittäneet aikaisemminkin saada heidät tänne. Olemme tosi tyytyväisiä että saimme heidät ensimmäistä kertaa Suomeen, Heinonen kertoo.

Skillet on maallisillakin mittareilla melkoinen vonkale Turkuhallin muikkuverkkoihin. Sen uusin albumi, vuonna 2009 julkaistu Awake, on myynyt USA:ssa kultaa. Korkeimmillaan Awake kävi USA:n virallisen listalla (Billboards 200) jopa kakkossijalla.

Levyn suurin hitti on Monster, jonka virallinen versio on kuunneltu YouTubessa vajaat 23 miljoonaa kertaa.

Skilletin kappaleet kertovat kristinuskon perusasioista: synnistä, pelastuksesta ja toivosta.
– Elämä on täynnä haasteita ja joskus synti ja se hirviö, joka elää meidän kaikkien sisällämme, saattavat tuntua musertavilta. Mutta mitä enemmän tajuamme tarvitsevamme Kristusta, sitä vähemmän katsomme siihen ja sitä enemmän Häneen, kuvailee bändin viestiä laulaja John Cooper.

Lue lisää: Maatanakyvissa.fi