Seurakuntalaisen uutisviikko: Kristittyjen elämäntarinoita ja terrorisminvastaista toimintaa

Seurakuntalaisen uutisviikko: Kristittyjen elämäntarinoita ja terrorisminvastaista toimintaa

 

Seurakuntalainen.fi on uutisoinut tällä viikolla muun muassa seurakunnasta joka haastaa mukaan toimintaan ja toisesta, joka vie uudet jäsenet lätkäpeliin.

20.2. Terrorismin vastaista rahoitusta lisätään Tanskassa

Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidt ei usko että terrorismin vastainen taistelu loppuu koskaan. Rahoituksen lisäämistä alettiin suunnittelemaan Pariisin iskujen jälkeen. Toissa maanantaina yli kolmekymmentä tuhatta ihmistä osallistui Kööpenhaminan iskujen muistosoihtukulkueeseen.

Tanska lisää terrorismin vastaisten toimien rahoitusta>>

 

468x60v2

22.2. Juutalaisena Pariisin kaduilla

Israelilainen toimittaja Zvika Klein laittoi juutalaisten kipa-hatun päähänsä ja käveli se päässään kymmenen tuntia Pariisissa. Koko matkan hän kuvasi itseään. Klein kertoo yllättyneensä, miten paljon reaktioita pelkkä kipa sai aikaan.

Kymmenen tunnin kävely juutalaisena>>

 

23.2. Uskovaisten elämäntarinat kiinnostavat

Kristittyjen tarinat ovat keränneet MyStory-sivulla noin kolmetuhatta lukijaa parissa viikossa. Suomalaiset kristityt kertovat sivustolla, miten Jumala on vaikuttanut heidän elämäänsä. Sivustolla on tällä hetkellä 20 tarinaa ja uusia lisätään viikottain. Oman elämäntarinansa voi kertoa lähettämällä sivulle liittymispyynnön.

MyStory-sivusto kerää katsojia>>

 

23.2. Uusi verso haastaa osallistumaan

Tampereella toimiva nuorten aikuisten Uusi verso-verkosto toivoo seurakuntalaisten löytävän oman palvelupaikkansa. Lupa innostua-passiin kerätään leimoja kokeilemalla uusia juttuja.

Uusi verso yllyttää innostumaan seurakunnasta>>

 

23.2. Seurakunta vei uudet jäsenet lätkämatsiin

Turun seudulla toimiva Mikaelin seurakunta kutsui viime viikonloppuna uudet seurakuntalaiset katsomaan jääkiekkoa. Kahdestatuhannesta kutsutusta noin kaksisataa saapui otteluun, jossa TPS tarjosi komean 5-2 voiton kotiyleisölleen. Paikalla pääsi seurakunnan työntekijöiden lisäksi juttelemaan myös TPS:n valmennusjohdolle.

Mikaelinseurakunta tarjosi uusille jäsenille lätkämatsin lauantaina>>

 

24.2. Godly Play-kerronta konkretisoi Raamatunkertomuksia.

Raamattuhuoneen Godly Play-hetkessä osallistuja saa itse keskustella ja pohtia Raamatunkohtia. Erilainen Raamatunkerronta on saanut Nokian ja Ylöjärven Raamattuhuoneet täyteen. Oppimistapa luottaa ihmisen kykyyn ja innostukseen oppia uutta ihmettelemällä.

Raamattuhuoneilla suuri suosio Nokialla ja Ylöjärvellä>>


Kuva: Rolypolys

N-tiimi Jenni

468x60v3