Saatana was here

Sarasteen Samuli: Luiskahdin laulajaksi

Yksi toimipiste, jossa teen työtä nuorten parissa on Helsingin Luther-kirkko. Se sijaitsee Helsingin ytimessä aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Järjestimme jokin aika sitten kirkossa Maata Näkyvissä -klubia. Hieman ennen illan alkua päätin käydä vielä syömässä. Palatessani kirkolle, silmäni osuivat tekstiin, jonka joku oli töhertänyt kirkon kivisiin portaisiin. Tekstissä luki: ”Saatana was here”. Kavahdin tuota tekstiä ja pyörittelin kiivaasti päätäni: ”Kuka tällaista oikeasti tekee”.

Saatana ja epäkristilliset menot ovat saaneet väistyä Pyhän ja kaikkivaltiaan Jumalan tieltä.

Samaan aikaan minua alkoi tuo teksti huvittaa valtavasti. Tajusin, että tekstin kirjoittaja oli aivan oikeassa. Silti olen sitä mieltä, ettei sitä olisi tarvinnut portaisiin raapia. Mutta tekstin sisältö on totta. Kirkkotila toimi nimittäin vuosia yökerhona ja meininki on huhujen mukaan paikka paikoin ollut hyvinkin hurjaa. Noin vuosi sitten kirkko otettiin uudelleen käyttöön ja kirkossa julistetaan evankeliumia lähes jokaisena viikon päivänä. Saatana ja epäkristilliset menot ovat saaneet väistyä pyhän ja kaikkivaltiaan Jumalan tieltä. Saatana was here. Jesus IS here!

Toivon ja rukoilen, että sinun sisimmässäsi olisi myös teksti: ”Jeesus is here”. Pääsiäisen tapahtumat veivät meidät Golgatalle katsomaan Vapahtajaamme ja pelastajaamme silmästä silmään. Samoin pääsiäisen tapahtumat kuljettivat meidät tyhjälle haudalle. Kuolema on voitettu ja synnit sovitettu. Jeesus Kristus ei jäänyt hautaan, Hän elää ja hallitsee ja haluaa tehdä myös niin sinun elämässä. Hän haluaa antaa sinulle toivon siitä, että kerran kaikki on hyvin! Kerran me saamme olla Taivaassa Jeesuksen kanssa. Jeesus is Here!

Samuli Luomaranta


Room. 8:38-39
Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.