”Sugar daddy” -ilmiö: prostituutiota hienolla nimellä?

Sugar daddy -ilmiö: prostituutiota hienolla nimellä?

Yhä suurempi osa opiskelijoista kaipaa elämäänsä ”sugar daddya” kattamaan opiskelusta koituvia kuluja

Iltasanomien mukaan varsinkin Kanadassa ”sugar daddy” -niminen ilmiö on nostanut päätään viime vuosina. Opiskelijanaiset kaipaavat arjen keskelle ”luksusta” ja apua yliopistojen korkeisiin lukukausimaksuihin. Sugar daddyt tarjoavat naisille rahaa tai tavarakorvauksia, naiset puolestaan aloittavat miehen kanssa ”ihmissuhteen”.

Palvelun tarjoaja, SeekingArrangement.com -sivuston perustaja Brandon Wade kuvailee palvelua deittisivuston tyyppiseksi, joka ei kuitenkaan lupaa tosirakkautta.

Waden mukaan sivusto tuo yhteen ihmisiä, jotka voivat hyötyä toisistaan ”tasapuolisesti”.  Ideana on se, että molemmat osapuolet ”hemmottelevat toisiaan”.

– Naiset saavat noin 3000 dollaria kuukaudessa lahjojen ja muun taskurahan muodossa vastineeksi sugar daddyyn luodusta ihmissuhteesta.

Yhdysvaltalaisen nettisivuston käyttäjien perusteella oma sugar daddy on haluttu kumppani Kanadassa, jossa sivusto on luonut jo oman ilmiönsä yliopisto-opiskelijoiden keskuuteen.

Kanadassa sisäänkirjautumisten määrä on kasvanut tasaisesti aina vuodesta 2006 lähtien, ja erityisesti Toronton yliopistoissa uusia sisäänkirjautumisia on listattu ennätykselliseen tahtiin.

Lähde: IL
Kuva: Margarit Ralev

Kommentti: Mitä sugar daddy -ilmiö kertoo maailmasta, missä elämme? Raha ja materiako kaiken ratkaisee? Missä on ihmisarvo? Naisten tarjoama ihmissuhde on tuskin vain pelkän lämpimän käden tarjoamista…

Katsotaanpa mitä Raamattu sanoo:

”…Mutta ruumis ei ole siveettömyyttä vaan Herraa varten, ja Herra on ruumiinkin valtias.” 1.Kor.6:13

” Pysykää erossa haureudesta! Kaikki muut synnit, joita ihminen tekee, kohdistuvat muualle kuin hänen ruumiiseensa, mutta siveetön teko osuu ihmisen omaan ruumiiseen. Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli? Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä. Te ette itse omista itseänne, sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa!” 1.Kor.6:18-20