Gospelyhtye The Road juhlii Tavastialla 30 vuotista taivaltaan


Yksi Suomen vanhimmista ja kuuluisimmista gospelyhtyeistä The Road juhlii 30 vuotista taivaltaan kiertueen ja uuden levyn merkeissä. Kankaanpään seurakunnan  bändikerhosta lähtenyt tarina sai nopeasti siivet. Tänään yhtye on konsertoinut yli 3000 kertaa ympäri Suomea ja naapurimaita. Vuoden The Road vietti Keniassa musiikilähetystyötä tehden ja Amerikan kiertuekin on tullut koettua. The Road on esiintynyt lukuisilla gospelfestivaaleilla, kiertänyt seurakuntien järjestämissä konserttitapahtumissa sekä vienyt evankeliumia kouluihin, varuskuntiin ja vankiloihin.

Vuosien mittaan kankaanpääläisnuorten punk-gospelbändistä on kasvanut yksi merkittävimmistä hengellisen nuorisotyön edistäjistä ja vaikuttajista Suomessa.
Vuonna 2001 tehtiin juhlavuoden kunniaksi The Roadista kirja Tie, taivas ja tehtävä. 30-vuotisjuhlavuoden Sodankylästä alkanut kiertue huipentuu Helsinkiin Tavastia-klubille tiistaina 11.10.  kello 19.  Kiertueella julkaistaan uusi levy ”Sinun käskystäsi”. Kiertueella on mukana myös  suomi-gospelin eturiviin noussut Saraste-yhtye. Liput konserttiin maksavat 10 euroa ja lippuja saa ovelta.

30-vuotisjuhlakiertueen ohjelma:
1.10.    Sodankylä, Lukion sali
4.10.    Kokkola, Snellmanin sali
6.10.    Ylistaro, Koulukeskus
8.10.    Kankaanpää, Palloiluhalli
10.10.    Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
11.10.    Helsinki, Tavastia