Suomen Raamattuopisto perusti Radioraamattupiirin

Suomen Raamattuopisto perusti Radioraamattupiirin

Suomen Raamattuopiston Radioraamattupiiri haastaa kristityt toimiin uusien raamattupiirien perustamiseksi ja vanhojen piirien uudistamiseksi.

Ensimmäinen Radioraamattupiiri lähetetään 8.1.2013 Radio Dein taajuuksilla. Joka tiistai kuultavan ohjelman tavoitteena on antaa tietoa Raamatusta ja kannustaa lukemaan sitä.  Kevään 2013 aikana Radioraamattupiirissä käydään läpi Johanneksen evankeliumi. Ideana on, että kuuntelijat voivat käyttää Radioraamattupiiriä oman kokoontumisensa runkona.

– Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä ja keskustella luetusta. Tällaisia raamattupiirejä kristityt ovat pitäneet jo pitkään, mutta radiossa raamattupiiriä ei ehkä aiemmin ole pidetty, toteaa Raamattuopiston toiminnanjohtaja Timo Junkkaala

Juontajana toimii Raamattuopiston aluetyöntekijä Aino ViitanenViitasen lisäksi Radioraamattupiirissä keskustelevat teologian tohtori, raamatunopettaja Eero Junkkaala sekä teologian maisteri ja entinen nunna, nykyään Akasia-säätiössä työskentelevä Riitta Lemmetyinen.

Radioraamattupiirin kotisivuilta radioraamattupiiri.fi löytyvät muiden tarvittavien tietojen lisäksi ohjeet raamattupiirin perustamista varten.

Teksti: Petri Vähäsarja
Kuva: Bj Mcmichael

Aukeaako Raamattu?