Nuotta-ilta Luther-salilla


Tule kotiin. Tällä teemalla vietettiin helmikuun ensimmäisenä lauantaina Nuotta-iltaa Helsingin Luther-salilla. Illan juontajana toimi Sarasteesta tuttu Samuli Luomaranta ja opetuksesta vastasi Juha Heinonen. Opetuksen pääasiana oli että jokainen meistä on tervetullut kotiin Taivaaseen kun syntejämme kadumme ja ne tunnustamme.

Nuoren puheenvuoron piti Hyvinkäältä tullut Sara ‘’Sapa’’ Mäkinen. Puheessaan hän muistutti kuinka Luukkaan evankeliumissa sanotaan ‘’Minä sanon teille: näin on taivaassakin.Yhdestä, joka kääntyy, iloitaan siellä enemmän kuin yhdeksästäkymmenestäyhdeksästä hurskaasta, jotka eivät ole parannuksen tarpeessa.’’ ja sen ihanasta sanomasta, kuinka rakkaita jokainen meistä onkaan Jumalalle

Iltaan oli saavuttu myös kauempaa. Paikalle oli eksynyt yksi kaveri Turusta asti. Joonatan Laato kertoi tulleensa iltaan kavereittensa ansiosta.

– Tulin Nuotta-iltaan, koska olin Hyvinkäällä näkemässä Sapaa ja Joonaa. Ja kun sielläpäin pyörin nii päätin tulla ku Sapalla oli se puhekkin sielä.

Musiikillisesta puolesta vastasi houseband sekä yhtye Uhoney. Yhtye soitti monia tuttuja gospel-covereita sekä jopa yhden oman biisinsä.  Jättihittinä tunnettua Tökkää Mua -kappaletta voi käydä kuuntelemassa Uhoney:n facebook sivuilta.

Iltapalasta vastasi nuortenporukka Helsingin Kertzistä. Lopuksi iltahartauden veti Olli Lehmonen

Nuotta-illat järjestetään Sleyn Nuorisotyön, Opkon sekä SRO:n yhteistyöllä.

Aiheeseen liittyvää: