Quiet Action 2014, Jeesuksen rakkaus. Opetus – Mika Falk

Quiet Action 2014

Quiet Actioinin toisessa opetuksessa Mika Falk opettaa Jeesuksen rakkaudesta.

Ennen ristiinnnaulitsemistaan Jeesus sanoi: ”Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni jos te rakastatte toisianne.”

Mitä Jeesuksen mainitsema rakkaus sitten tarkoittaa? Ihmiset käsittävät helposti rakkauden käsitteenä väärin. Tärkeintä on pitää kiinni Jeesuksen tarkoittamasta rakkaudenkäsityksestä. Raamatunkohdassa 1.Joh. 4:7-11,19 Jeesus sanoo

”Rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta. Jokainen, joka rakastaa, on syntynyt Jumalasta ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, ei ole oppinut tuntemaan Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus. Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän.

Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.  Rakkaat ystävät! Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme. Me rakastamme, koska Jumala on ensin rakastanut meitä.”

Jumala lähetti Jeesuksen korjaamaan sen, minkä syntiinlankeemus rikkoi. Jumala ei koskaan jätä meitä, koska Jumala itse on rakkaus.

Katso video koko opetuksesta !