Seitsemän: Kristilliset podcastit arjen iloksi

Kristilliset podcastit tuovat Raamatun arkeen.

Podcastit ovat nousseet viime aikoina pinnalle, ja mikäs sen parempaa kuin laittaa hyvä podcast pyörimään vaikkapa lenkille lähtiessä. Kristilliset podcastit ovat yleistyneet myös kovasti. Tässä parhaat vinkit alkaneeseen podcast-vuoteen!

 

Kolmostie -podcast

Tässä podcastissa iki-ihanat Juhani Tikkanen, Miika Lamminmäki sekä Miika Luomaranta jakavat kokemuksiaan muusikon arjesta ja keikkamatkoilta tien päältä. Tätä podcastia kuunnellessa on vaikeaa olla nauramatta!

»https://open.spotify.com/show/0eY8mn2syRRFQ2WX5E0Ake

Raamattupodi

Raamattupodi on tarkoitettu ihan kaikille. Siinä käydään koko Raamattu läpi vuoden 365:n päivän aikana. Jokaiselle päivälle on oma jaksonsa, jossa luetaan sekä Uutta että Vanhaa testamenttia, ja jakson lopussa on jokin ajatus päivän teksteihin liittyen. Loistava tapa aloittaa päivä vaikkapa koulumatkalla.

»https://anchor.fm/raamattupodi

 

”Jokaiselle päivälle on oma Raamattupodi-jaksonsa, jossa luetaan sekä Uutta että Vanhaa Testamenttia.”

 

Maata Näkyvissä -podcast

Maata Näkyvissä -festareiden virallisessa podcastissa Eemil ja Toni haastattelevat festareiden studiovetäjiä. Jaksoissa käsitellään mielenkiintoisia aiheita viime vuoden pelko -teeman ympärillä.

»https://podcasts.apple.com/us/podcast/maata-n%C3%A4kyviss%C3%A4-podcast/id1488394210

Uskovaiset Nuoret – live

Tässä podcastissa haastatellaan uskovia nuoria ja jutellaan nuoria puhuttavista aiheista. Mielenkiintoisen pohdinnan lisäksi jaksot koostuvat musiikista ja ripauksesta huumoria.

»https://soundcloud.com/uskovaisetnuoret/sets/uskovaiset-nuoret-live

Kirkon ihmeellisimmät tarinat -podcast

Kirkko ja sen historia ovat täynnä kiehtovia tarinoita, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin myös nykyään. Podcastissa kerrotaan tarina ja pohditaan sen sisältöä sekä vaikutusta nykypäivään.

»https://kirkontarinat.transistor.fm/

 

Suhde klinikalla -podcast

Tässä podcastissa vastataan mieltä kutkuttaviin kysymyksiin rakkaudesta ja parisuhteesta. Teemoja ovat esimerkiksi mustasukkaisuus, sitoutuminen ja kommunikaatio.

»https://podtail.com/fi/podcast/suhde-klinikalla/

 

Kuule sisko -podcast

Tämä podcast pulppuaa positiivista energiaa, kun kaksi siskosta keskustelevat nykynuoria koskettavista aiheista kristinuskon näkökulmasta. Jaksoissa puidaan mm. tulevaisuutta, ulkonäköpaineita ja leirimuistoja.

»https://kuulesisko.podbean.com/

 

+1: For me and my house

Englanninkielistä podcastia pitää youtubettaja Milena Ciciotti puolisonsa Jordanin kanssa. Kristillistä perhe- ja parisuhdeasiaa freesissä muodossa!

»https://podcasts.apple.com/us/podcast/as-for-me-and-my-house/id1455909213

 

Teksti Kirsikka Kotilainen | Kuva Unsplash   

»http://nuotta.com/nns