Piristystä pimeyteen – menovinkit marras-tammikuulle


Älä anna synkkien iltojen masentaa, vaan suuntaa kulkusi muiden uskovien yhteyteen! Sley, OPKO ja Kansanlähetys tarjoavat paljon huippuohjelmaa ympäri vuoden.
Koonnut Elina Jokinen

Kuva 123rf.com, Denys Rudyi

Sissileiri, Mustajärvi 4.-6.11

Marraskuun pimeyden keskellä syksyn odotetuin leiri, Sissileiri Mellilän Mustajärvellä 4.-6.11.2016! Tulossa viikonlopun verran hauskaa yhdessäoloa ja tunnelmallista menoa Jumalan Sanan äärellä. Mustajärven metsissä on luvassa mm. Paintball, larppausta, k-17 -kanava, Samuli Luomarannan musiikkia, vapaaehtoisille mieletön vkl kestävä sissihaaste ja paljon muuta mahtavaa ohjelmaa! Mukana menossa Timo Nisula, Julia Immonen, Lassi Immonen ja monet muut.

Maata Näkyvissä -festarit, Turku 18.-20.11.

Vuoden huikein tapahtuma kokoaa jälleen jopa 25 000 nuorta kuulemaan Jumalan sanaa ja nauttimaan upeista artisteista parhaassa seurassa. Olit sitten talkoolainen tai festarivieras, luvassa on rautaisannos tunnelmaa, ystävyyttä ja tietenkin sitä parasta – Jumalan läsnäoloa. Katso ohjelma osoitteesta www.maatanakyvissa.fi!

Olen korva -nuorten sielunhoitokurssi, Karkku 25.-27.11.

Karkun evankelisella opistolla  vietetään  Olen korva nuorten  sielunhoito kurssia 25-27.11. Olen Korva perehdyttää  luentojen , keskustelujen ja kohtaamisten kautta  siihen mitä on toisen kuunteleminen ja sielunhoitotyö  käytännön tasolla. Osa luennoista on yhdessä  aikuisille tarkoitetun  sielunhoito viikonloppu kurssin kanssa. Kurssi on tarkoitettu kaikille 18- 24. vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille joita kiinnostaa toisen kohtaaminen ja kuunteleminen. Kurssin vastaavana ohjaajana toimii Juha Heinonen. Ilmoittautumiset www.keokarkku.fi

Nuorten aikuisten Raamattubreikki, Ryttylä 2.-4.12

Nuorten aikuisten Raamattubreikki-leiri järjestetään jälleen Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Mukavan rennon viikonlopun aikana pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa rukouksessa ja ylistyksessä, tutkimaan Raamattua. Tästä paras breikki vuoden loppuun! Mukaan ovat tervetulleita kaikki 18-30 -vuotiaat.

Good Weather Forecast Helsingissä 16.12. – Christmas Rock Party

Suosittu saksalainen gospelyhtye Good Weather Forecast esiintyy Helsingissä Christmas Rock Party -tapahtumassa 16. joulukuuta. Hyväntuulista party rockia soittava saksalaisyhtye on vieraillut Suomessa useasti, muun muassa Maata Näkyvissä -festareilla, ja saanut paljon faneja Suomesta.
Jouluisen gospel-illan täydentävät kotimaisen gospelin kärkinimiin kuuluva Park 7 ja Sarasteen keulakuvana tunnettu Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat, joka myös julkaisee tapahtumassa ensimmäisen levynsä. Mukana menossa ovat myös Antti Koskenniemi ja Juha Heinonen. Iltaan on muuten vapaa pääsy mutta narikkamaksu on 3 euroa. Lisätietoa www.sley.fi/nuoret

Adventtileiri, Esantupa 9.-11.12.

Joulukuun päivät kuluu joulua odottaessa tuskallisen hitaasti. Nyt odotusta voi nopeuttaa adventtileirillä Esantuvalla! Luvassa valoa vuoden pimeimpiin iltoihin, ulkoilua joulukuun kirpeässä säässä ja iloa siitä, ettei meidän
tarvitse enää odottaa! Menossa mukana Joona, Karkun nuorisotyölinja ja juuri sinä. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa
nuoriso.sley.fi/leirilomake. Tule Mukaan!

Nuorten uusi vuosi Karkussa 29.12.2016-1.1.2017

Karkun  evankelisen opiston legendaarinen uuden vuoden leiri muuttui  yleisön pyynnnöstä nelipäiväiseksi. Leiriä vieteään Karkun evankelisella opistolla 29.12 – 1.1. 2017, ja leirin teema on “Ei aarretta suurempaa”. Kuinka monien aarteiden ohi kuljemmekaan, kun nopeasti kahlaamme päivän Raamatun lukujen läpi hiki hatussa, emmekä jää viipyilemään tämän syvällisen kartan ääreen?
Leirin aikana tutustumme kartan oikein lukemiseen, aarteiden löytämiseen ja etenkin suurimman aarteen, Kristuksen, tunnistamiseen kartan jokaisesta käänteestä. Mukana menossa: Lauri Halme, Johan Helkkula, Sanni Halme, Samuli Luomaranta, Erkki Koskenniemi, Juha Heinonen ja monet muut. Toivottavasti näemme uutena vuotena Karkussa! Lisätietoa www.keokarkku.fi

Haaste+ & Haaste, Ryttylä 29.12.2016-1.1.2017

Vietä Ryttylässä unohtumaton vuodenvaihde teemalla “Seuraa voittajaa”! Yhden lisäpäivän saat leiriin tulemalla päivää aikaisemmin Haaste+:aan talkoolaiseksi. Ohjelmassa on luvassa loistavaa opetusta, rukousta, workshoppeja, ylistystä, yömessu ja paljon muuta. Mukana meinigeissä muun muassa Mika Falk, Nooa Saari, Toni Kokkonen ja tietysti upea housebändi!

ISKO II, Ryttylä 27.-29.1.

Kansanlähetyksen isoskoulutuksen toinen viikonloppu jatkaa isostaitojen hiomista siitä, mihin syksyllä jäätiin. Hyppää mukaan ja hanki tarvittavat taidot kesän 2017 lastenleireille ja ripareille. Tätä ei vaan kannata missata!