Leffa: Painajainen -lyhytelokuva : Elokuva perheväkivallasta

Leffa: Painajainen -lyhytelokuva : Elokuva perheväkivallasta

Kaikki näkevät painajaisia ja pelkäävät joskus. Pelot voivat olla suuria tai pieniä, mutta yhteistä niille on, että ne kahlitsevat, ja pitävät lujasti otteessaan. Miten peloista voi selvitä. Voiko kukaan auttaa sinua silloin kun eniten pelkäät ?

Heidi (pääosanesittäjä) tietää, mitä on pelätä. Hän tietää sen liiankin hyvin. Heidin arkea on pelätä ensimmäisenä aamulla, kun herää, ja viimeisenä illalla, kun menee nukkumaan. Saatana tuntuu hallitsevan Heidin tunteita, ja Jumala tuntuu pysyvän hiljaa. Heidin isä Seppo (Jukka Peura) on alkoholisti, ja hyvin väkivaltainen Heidiä kohtaan, joten kotona on jatkuva väkivallan pelko. Heidi etsii turvaa poikaystävältään Aleksilta (Aarni Seppälä), mutta Aleksi ei pysty auttamaan Heidiä, vaan lisää hänen pelkotaakkaansa. Aleksi ei jaa Heidin kristillistä uskoa, vaan menee vaikeaksi joka kerta, kun Heidi pyytää häntä rukoilemaan kanssaan, tai puhuu taivaasta. Tämä tuo Heidille huolen Aleksin sielun puolesta.

Aleksi saattaa Heidin illalla kotiovelle. He ovat käyneet elokuvateatterissa, ja päivä on venynyt liian myöhäiseksi. Heidi tietää että isä odottaa kotona vihaisena. Hän tietää että odotettavissa on väkivaltaa. Hän myös tietää ettei tänä yönä nukuta hyvin…

Painajainen on kauhuelementtejä käyttävä thrilleri, joka puhuu huolista ja peloista kristityn nuoren elämässä. Painajainen ei tarjoa vaikeuksiin yksinkertaista ratkaisua, tai helppoa pakotietä. Pelkojen kanssa on elettävä, ja niiden läpi on kuljettava usein kuin täi tervassa. Painajainen on Nuotan lyhytelokuvatuotantoa.

”Painajainen” on vauhdikas ja koskettava jännityselokuva, joka käsittelee nuoren tytön kohtaamia pelkoja ja niistä selviämistä. Elokuva sisältää voimakkaita kohtauksia, eikä sitä suositella alle 11-vuotiaille.

460x60v1

Lehdistökuvia: http://picasaweb.google.com/nuotta.com/PainajainenPressikuvat#

Katso elokuva!

468x60v2