Pääsiäisen kautta kohti kesää


Pääsiäiseksi tarjolla on monenlaista menoa hyvässä seurassa ja Sanan äärellä! Samalla valmistaudutaan jo kesään leiritunnelmissa.
Koonnut Sanni Pohjannoro
Quiet Action 13.-16.4. Ryttylä, Kansanlähetysopisto
Vielä ehtii mukaan! Tule koko ajaksi tai pistäytymään! Menossa mukana Miriam akustisena, MGtH duo ja NNS-yhtye. Tutustu ohjelmaan: www.nm.fi/qa

15.4. Ristin pääsiäinen Lohtajalla
Yhdessä kohti pääsiäisaamun riemua! Ohtakarissa Lohtajalla vietetään Ristin pääsiäistä Sanan, hyvän musiikin ja lämpimän yhteyden merkeissä.

21.-23.4. Sleyn Valtakunnallinen isoskoulutus
Nyt Karkkuun hakemaan parhaat vinkit isosena olemiseen! Isoskoulutuksen finaaliviikonloppuun ehtii mukaan, vaikka tammikuun jakso olisikin jäänyt välistä. Hinta 30 euroa, ilmoittautumiset: www.keokarkku.fi.

26.-30.4. Ihmeellinen viikko Helsingissä
Helsingin sydämessä Freda 42:ssa tapahtuu keskiviikosta sunnuntaihin. Lauantaina jalkaudutaan Narinkkatorille ilosanomaa kuuntelemaan ja kohtaamaan ihmisiä. Ihmeellisellä viikolla mukana mm. Eve & Ossi, Park 7, Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat, Groovefem, Juhani, Bros & Sis, Leevi Helo, Soili ja Martti Haverinen sekä Juha Heinonen.

28.4.-30.4. Nuorten vappuleiri 13+ -vuotiaille Vihdin Enä-Sepässä
Tarkoituksena on viettää yhdessä vappua rennoissa merkeissä toinen toistemme ja Jumalan kanssa, tutustua uusiin ihmisiin ja löytää syvemmällä tavalla ketä me olemme ja kuka Jumala on. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: opko.fi/nuoret

28.-30.4. Vappuleiri Mustajärvellä
Vappuleirillä Mustajärven leirikeskuksessa Loimaalla on nuorten vappu ylimmillään! Siman painikkeeksi ehtaa Raamatun ruisleipää tarjoilee muun muassa Timo Nisula. Mukana myös Samuli Vettenranta ja Katri Vainionpää.

26.5. Helagospel Noormarkussa
Ennen kesään siirtymistä kohdataan vielä Noormarkun keväisessä suurtapahtumassa. Mukana meiningeissä on Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat, Pro Fide, Jellona sekä Juha Heinonen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

18. – 22.6. Kohti päämäärää -lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleiri Vihdin Enä-Sepässä.
Ohjelmaa kaikille 9-20 -vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. 15-20 -vuotiaille on leirillä osittain omaa ohjelmaa ja osittain isostehtäviä. Leirillä on luvassa mm. raamattuopetusta, juttuja lähetyskentiltä, yhteisesti tehtyjä illanviettoja, ulkoseikkailua, paljon erilaista luovaa tekemistä valokuvauksesta näytelmien tekemiseen ja jalkapallosta taiteen tekemiseen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: opko.fi/koululaiset

Life-leiri 29.7.-4.8. Ryttylä, Kansanlähetysopisto
Life-leirin pajoissa on vielä tilaa! Ilmoittaudu viimeistään 6.6. ja pääset vähän edukkaammin mukaan! Ikäraja 15-21 vuotta. Tutustu taide- ja toimintaleirin pajoihin osoitteessa www.nm.fi/life

Ryden kesät puhuttavat
Hoi mies, mitä oikein teet siellä laitumella? Etkös sinä ole Kansanlähetysopiston kurssivastaava, Markus Korri?
– Olen. Nautin Ryttylän kesästä jo valmiiksi. Meillä on 6 erilaista kesälinjavaihtoehtoa. Ryttylässä kesä on aina ainutlaatuinen ja merkityksellinen.
Voiko kesä olla kesä, jos opiskelee?
– Kun asia ja tyyli on oikea, kesä voi tuntua enemmän kuin kesältä.
Ryttylään siis! Hae ja onnittele itseäsi: kansanlahetysopisto.fi

Haastattelu: Nuotan salamareportteri Lama-Petteri Repo-Portteri