Bye bye London!

Bye bye London!

Kaksi viikkoa Lontoon maisemissa ovat nyt taakse jäänyttä elämää. Saavuimme Suomen maaperälle lauantai-iltana mukanamme valtavasti opittuja asioita, innostusta ja matkaväsymystä.

Loppuaktiomme sujui aikataulujen suhteen rauhallisemmin, ja meillä oli enemmän aikaa myös oman jumalasuhteen hoitamiselle. Keskustelut muiden uskontojen edustajien kanssa haastoivat palaamaan Raamatun ja kristillisen opin perusasioiden äärelle, kun saimme jakaa ja perustella uskoamme silmästä silmään.

Aktion parhaita puolia olivat ehdottomasti ympäri maailmaa saapuneet ihmiset. Toinen tiimimme oli ensimmäiseen verrattuna kansainvälisempi, ja saimme uusia ystäviä esimerkiksi Koreasta ja Sveitsistä. Myös leikkipuistossa järjestetty kasvomaalaustempaus kokosi ilahduttavan määrän lapsia kulttuurista kuin kulttuurista.

Olympiakuulumisista mainittavaa on lähinnä ilmainen olympiapyöräily ja olympiapaikkojen ympärillä pyöriminen. Vaikka 100 metrin finaali näkyikin vain telkkariruudun takaa, Suomen matkatuliaisiksi mukaan lähtivät mäkkärin olympiamuki ja huikea tunnelma.

Lisäksi ekstrana vielä aktiohehkutus:

Aktio on kokemisen arvoinen plöräys! Lähetystyöhön tutustuminen pistää sinut pohtimaan omaa paikkaasi Jumalan suuressa suunnitelmassa, mikä on mahtavaa. Ja kun käy haukkaamassa happea vähän kauempana, näkee myös paremmin lähelle! 🙂

 

 

Jeesuksen asialla olympiahuumassa