Tapahtumia tammikuussa 2008


Näihin tapahtumiin kannattaa tulla mukaan!

Uusi alku Lempäälässä

Vuoden ensimmäinen isompi häppening on Uusi alku -tapahtuma Lempäälässä 5.– 6. 1. 2008. Totutusti interaktiivinen supertapahtuma tarjoaa paikan päälavalta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään The Rain, Juha Tapio, Pyysalot, Vaismaan veljekset ja paljon muuta. Tule mukaan! www.uusialku.com

Nyt se on tapahtunut, Seitti on auki

Sleyn nuorisotyön Seitti avattiin Karkun uudenvuodenpäivillä. Sukella itsesi mukaan Seittiin tapahtumissa, leireillä tai netissä. Luvassa on yhteyttä, tapahtumia, hauskoja sattumuksia sekä sielunravintoa sanasta. Käy tsekkaamassa netistä sley.fi/nuoriso. Seitin sivut ovat tammikuun ajan avoinna kaikille.

Vielä ehdit Ryttylän riparille 2008!

Kansanlähetyksen ripareille vuodelle 2008 on vielä paikkoja vapaana! Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa paikkasi erilaiselle riparille. Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.nuortenmaailma. fi > Riparit

ISKO helmikuussa 2008

Isoset tekevät leirin tunnelman!

ISKO antaa tuleville isosille eväitä ensi vuoden ripareita varten. Koulutus järjestetään Ryttylässä Kansanlähetysopistolla 1.– 3. 2. 2008. Hyppää mukaan oppimaan uutta! Mukana myös Rampe, Katja ja Kaitsu! Tsekkaa myös uudistuneet nettisivut: www.nm.fi!

Mitä jos? Tampereella 18.–20.1.

Mitä jos? kysellään Tampereen Luther- talolla tammikuun puolivälissä. Luvassa on reilusti opetusta, gospelia, draamaa ja yhteyttä. Perjantai- iltana kuullaan ja nähdään mm. Sarastetta ja Krakaa, ja lauantaina mukana pörrää kls., Ups sekä Peter Joukainen. Opetusta jakavat Lasse Räty, Juha Heinonen sekä Johannes Häkämies. Mukana vahvasti myös Tampereen kertsi sekä EO. Tapahtuma päättyy sunnuntaina messuun, jossa saarnaa Nuotan päätoimittaja Juha Heinonen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisätietoja netistä www.sley.fi/nuoriso.

Megailta Harjavallassa perjantaina 25. 1.

Harjavallassa megaillaan taas. Kello 18.00 alkavassa tapahtumassa näkyy ja kuuluu ainakin Norman, Ariel & Supremos, Juha Heinonen, Timo Orre sekä Harjavallan nuori seurakunta

Piilossa? Tammigospel 2008

Lauantaina 26. 1. 2008 tapahtuu Teuvan Loma-Opintolassa, Etelä-Pohjanmaalla. Seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma alkaa kello 19. Musiikista vastaavat t-Ryhmä, Saraste ja Sofie Björkgren-Näse. Lavalle astuvat myös Raimo Lähteenmaa ja Juha Heinonen. Illan teema Piilossa? johdattelee miettimään, miten ihminen voi usein piiloutua ja miten voi tuntua, että Jumalakin on piilossa. Iltapalaa on saatavilla koko illan ajan auki olevasta kioskista. Tiedustelut: 0400 797 329.

Nyt kannattaa ilmoittautua Maata Näkyvissä -leirille

Vaikka vuosi vasta vaihtuu, kannattaa katseita nostaa kalenterissa jo pikkaisen eteenpäin. Helmi-maaliskuun vaihteessa Karkussa järjestetään nimittäin Maata Näkyvissä -leiri. Leirille mahtuu taas vain 120 ensimmäistä ja nopeinta, leiristä tarkempia tietoja Sleyn nettisivuilta www.sley.fi/nuoriso sekä Karkun evankelisen opiston sivuilla www. keokarkku.fi. Leirillä on lauantaina mukana myös toissa vuoden Maata Näkyvissä -festareilla yleisön villinnyt Claas P. Jambor Saksasta.

Festarileiri meiningeissä myös mm. Punainen Lanka, Olli Helenius duo, Norman, Cotton Viitanen, Anne Hopeavuori, Juha Heinonen, Markus Malmivaara, Timo Nisula, Erkki Koskenniemi, Anne Vähätalo & festari naamat, houseband sekä monet muut.

Helmileiri jälleen Esantuvalla

Helmikuisena viikonloppuna Lapuan Kauhajärvellä on tarkoitus penkoa aarrearkun pohjaa. Nuorten raamattuleirillä 15.– 17. 2. tutkitaan näet Uuden testamentin vanhinta kirjaa 1. Tessalonikalaiskirjettä. Välissä tietysti pelataan, lauletaan, leikitään ja jutellaan – nautitaan kristittyjen yhteyttä.

Täysihoitohinta on 30 euroa. Kokoon katsomatta mukaan mahtuu 45 nopeinta. Loput voivat vierailla lauantain nuortenillassa.

Ilmoittautumiset yhteystietoineen sähköpostilla musti@sley.fi tai tekstiviestillä 0400 506 837.

Aiheeseen liittyvää: