Tapahtumat Helmikuu 2008


Tällaista tapahtuupi helmikuussa ja hiukka myuöhemminkin. Kalenterit esille!

Nyt se on tapahtunut, Seitti on auki

Sleyn nuorisotyön Seitti avattiin Karkun uudenvuodenpäivillä. Sukella itsesi mukaan Seittiin tapahtumissa, leireillä tai netissä. Luvassa on yhteyttä, tapahtumia, hauskoja sattumuksia sekä sielunravintoa sanasta. Käy tsekkaamassa netistä sley.fi/nuoriso.

Vielä ehdit Ryttylän riparille 2008!

Kansanlähetyksen ripareille vuodelle 2008 on vielä paikkoja vapaana! Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa paikkasi erilaiselle riparille. Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.nuortenmaailma. fi > Riparit

Haluatko löytää lahjasi?

Pääsiäisen Quiet Action -tapahtuman teemoina Ryttylässä ovat Pyhä Henki ja armolahjat. Tapahtumaa vietetään 20. – 23. 3. 2008 ja mukana musiikista vastaamassa mm. Kajaste, Hencca & Bigband sekä MGtH Acoustic Japan Tour Promo. Hyvää opetusta tapahtuman teemoista jakamassa Seppo Palonen, Arto Hukari ja Nina Niemelä. Hyppää mukaan tapahtumaan, joka haastaa sinut löytämään omat lahjasi! Infot ja ilmoittautuminen www.nm.fi.

Muuta maailma!

Lähde kesäaktioon, kohtaa ihmisiä, kerro Jeesuksesta, rakasta lähimmäistäsi! Perinteiset kesäaktiot lähettävät nuoria ensi kesänä Baltiaan, Venäjälle, Englantiin ja festareille! Tarkat kohteet ja tiedot helposti nautittavassa muodossa www. nm.fi, tulosta hakupaperit ja muuta maailma!

Vallankumous on täällä!

Nyt se on täällä, ensimmäistä kertaa Suomessa: Revoluzone! Innostava lähetystapahtuma nuorille ja nuorille aikuisille. Revoluzone on kesäaktioiden training camp Ryttylässä 16.–18. 5. 2008. Mukaan mahtuvat kaikki lähetyksestä kiinnostuneet. Älä jätä väliin tapahtumaa – liity mukaan vallankumoukseen! Informaatiota jakaa www.revoluzone.org ja www.nm.fi.

Verkkari-Siikkarijamit Tervajoella

Maaliskuun puolivälissä järjestetään nuorille pohjalaiset ”hengelliset spelit”. Lauantai-iltana 15. 3. alkaen klo 19 Kylkkälän kylätalolla jammataan yhdessä Siikkaria, nautitaan Sarasteen konsertista ja sitten pelataan (spela på svenska) salibandya ja lentopalloa. Mukaan tarvitset siis teryleenihousut ja sisäpelikengät. Liikuntaa on luvassa aamuyöhön asti.

Pientä purtavaakin energiavajeeseen on tarjolla, ja kolehti kerätään lähetystyölle. Seurapuhujina ovat Antti Iivari, Jouni Viirimäki ja Musti Lähteenmaa. Jamit järjestää Sleyn Nuorisotyö ja Isonkyrön paikallisosasto.

Ristin pääsiäinen Ohtakarissa

Lankalauantaina 22. 3. klo 19 kokoonnutaan Jeesuksen ristin ja tyhjän haudan välissä Ohtakariin Lohtajalle. Pysähdymme pyhille paikoille Sanan kuljettamina. Pientä kisailua, kaveerausta, munia ja mämmiäkin on ohjelmassa. Mukana meiningissä ovat Oili Ijäs, Pasi Palmu, Musti Lähteenmaa plus moni muu.

Vielä ehtii ja kerkiää Maata Näkyvissä -leirille

Juuri kun valo voittaa ja helmikuu vaihtuu maaliskuuksi, niin Maata on taas Näkyvissä. Karkun Maata Näkyvisä -leirillä on vielä muutama paikka vapaana. Tulonsa ovat varmistaneet mm. innolla erilaiselle Suomen-keikalle saapuva Claas P. Jambor Saksasta, Punainen Lanka Lehtimäeltä, Olli Helenius sekä Norman pääkaupunkiseudulta. Mukana tietysti tuttuja Maata Näkyvissä -naamoja kuten Anne Vähätalo, Anne Hopeavuori, Iikka Viitanen, Juha Heinonen, Eki Koskenniemi ja monet muut. Ilmoittaudu kiireesti Karkkuun puh. (03) 512 3151.

Musamessut Helsingissä

Kun mämmit on syöty ja abit ovat saaneet kirjoituksiinsa pisteen paikalle, pyörähtävät Evankeliset musiikkimessut käyntiin Helsingissä 26.– 30. 3. teemalla Tuttuja ja muukalaisia. Keskiviikosta sunnuntaihin kestävä tapahtuma tarjoaa taas monennäköistä ja -kokoista gospelia melkein vauvasta vaariin. Keskiviikkona aloitellaan koko perheen konsertilla The Roadin tahtiin. Torstaina varttuneemmat nuoret ja opiskelijat kohtaavat Vanhalla L-60˚:n ja Normanin tahdissa.

Perjantaista sunnuntaihin kestävässä viikonlopputapahtumassa on luvassa laatumusiikkia, sananopetusta, Riemumessu, nuorten puheenvuoroja sekä draamaa. Tapahtuma päättyy sunnuntaina ehtoollismessuun Pyhän Sydämen kappelissa, jossa saarnaa Nuotan päätoimittaja Juha Heinonen.

Viikonlopun konserteissa mukana mm. Tera, Frail, Daikini, Ariel & Supremos, Saraste, Mikko Vaismaa, Anne Hopeavuori, Panu Mäkelä, Kalle Vaismaa ja lukuisat muut – tietysti sokerina pohjalla Claas P. Jambor Saksasta. Tarkka ohjelma löytyy netistä www.sley.fi/nuoriso.

Norman valtaa Viron

”Mida sa veel ootad?” kysyy länsi- Viron keväinen nuorisotapahtuma jo kolmantena keväänä peräkkäin. Tapahtuma pidetään 4.– 6. 4. Viron Haapsalussa sata kilometriä Tallinnasta Lounaaseen. Suomesta saapuu paikalle tällä kertaa Norman sekä Teri Mantere, mukana tapahtumassa myös Maata Näkyvissä -festareilla suuren sukseen saavuttanut paikallinen Crux.

Opetusvastuussa mukana kulkevat Juha Heinonen sekä Kari Tynkkynen. Tapahtumaan on tulossa nuoria myös Suomenlahden tältä puolelta. Luvassa on konserttien lisäksi leirimuotoista toimintaa: opetusta, pelailua ja yhteyttä sekä iltamessu.

Aiheeseen liittyvää: