Riparilaiset saivat vastauksia kysymyksiinsä Kankaanpäässä

Riparilaiset saivat vastauksia kysymyksiinsä Kankaanpäässä

Juhannusaattona Nuotta-tiimille tarjoutui mahdollisuus riparivierailuun Kankaanpäässä. Illan aikana nuottalaiset kohtasivat 25 riparilaista sekä isosia. Lisäksi paikalla oli Kankaanpään seurakuntanuoria viettämässä juhannusta.
Vierailun tarkoitus oli mainostaa Nuotan mediatyötä sekä samalla evankelioida riparilaisia. Nuotta-tiimi esitteli muun muassa Kissa pöydälle -ohjelmaa, Nuotta-lehteä sekä Nuotta-taajuus -nettiradiota. Riparilaiset saivat kuulla myös kaksi todistuspuheenvuoroa, jotka puhuttelivat heitä ja toivat Jumalan teot konkreettisesti esiin.

Nuoret saivat myös esittää lapuilla kysymyksiä, jotka heitä mietityttivät uskossa ja elämässä. Nuottalaiset saivat vastata esimerkiksi kysymyksiin ”Miksi uskoa Jeesukseen?”, ”Voiko olla liian huono pääsemään Taivaaseen?” ja ”Miten selvitä mielenterveysongelmista?”. Leirillä olikin vetäjien mukaan myös monia nuoria, jotka kamppailivat itsetuntonsa ja erilaisten ongelmien keskellä, joten vetäjien mukaan oli tärkeää, että nuorille saatiin kertoa rakastavasta ja armollisesta Jumalasta ja tuoda lohdutusta elämän kysymyksiin.

Loppuillasta Nuotta-tiimi kohtasi nuoria paistaen yhdessä lettuja nuotiolla ja ihaillen juhannuskokkoa. Rippikoulut jatkuvat Kankaanpäässä ja monissa muissa seurakunnissa, joten rukoillaan kaikki yhdessä niiden puolesta!

Aiheeseen liittyvää: