TV7 Plus on tullut!

TV7 Plus on tullut!

Kristillinen TV7-kanava on aloittanut uuden, nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun rinnakkaiskanavan. Tv7Plus aloitti lähetykset sunnuntaina 11.3. ja kanavan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolista kristillistä sisältöä viihteestä raamatunopetukseen.

TV7Plus -kanavan kehittely alkoi vuonna 2010, kun TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares koki kehotusta perustaa Taivas TV7:n rinnalle netissä toimiva rinnakkaiskanava. Nettikanavan kautta esimerkiksi Pyhän Hengen liikehdintä ja sen tulokset voitaisiin lyhyellä varoitusajalla lähettää kaikkien nähtäväksi.

Samoihin aikoihin myös TV7:n muut työntekijät olivat toisistaan tietämättä pohtineet, miten tarjota nuorelle sukupolvelle hyvää kristillistä ohjelmaa. Yksi kanava ei pystynyt venymään kaikkien tarpeisiin.

Ratkaisuna syntyi pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena TV7 Plus, joka kuuluu Taivas TV7 -kanavan kanssa samaan kanavaperheeseen. Molempia myös tuotetaan Sörnäisissä sijaitsevilta TV7:n studioilta käsin.

TV7Plus-kanavan periaatteena on, että nuoret tekevät itse ohjelmia tai ohjelmasarjoja kanavalle. Adjektiiveilla kuvattuna tavoite on jossain spontaanin ja innovatiivisen yhteenliittymässä. Nykyisellään kanavalla nähdään monia nuortenohjelmia, joita esitetään myös TV7-pääkanavalla. Näihin lukeutuu muun muassa Patmoksen Come home -tiimin ohjelmia sekä Nuotan Kissa pöydälle -sarja.

”Sisällön ydin on ja tulee aina olemaan sama, eli Jeesus Kristus. Mutta se, miten kerromme Hänestä, puhuu samaa kieltä uuden sukupolven kanssa”, kommentoi kanavaa kehittelemässä ollut Antti Pekki TV7:lta.

Kanavaan voi tutustua osoitteessa http://www.tv7plus.fi/