MNF2016: GFM:n katse on armossa, ei listanumeroissa


 

Lapsen kaltaisesti huoleton ja villi GFM katsoo odottelevasti tulevaan. Ville-Valtteri Rossi toivoo, että heidän keikoillaan yleisö saisi oikeasti unohtaa asioita jotka painavat sydäntä.

 

– En ole koskaan tarkkaillut miten meidän biiseillä menee joillain listoilla. Tottakai se on mahtavaa kuulla, että meidän biisejä soi esimerkiksi kuntosaleilla ja kauppakeskuksissa. Hienoa että ihmiset löytävät meidät, mutta tärkeintä meille on tehdä mahdollisimman aitoa ja puhuttelevaa musiikkia, tiivistää Ville-Valtteri Rossi.

 

Rossi on pudonnut laskuissa, kuinka monta kertaa he ovat olleet Maata näkyvissä –festareilla. Viime vuoden keikka oli erityinen ja mieleenpainuva monesta syystä.

 

– Olin sairaana, ja tulehdus oli vienyt ääneni jo soundcheckin aikana. Rukoilimme kovasti ja koin sellaisen ihmeen, että ääni avautui juuri ensimmäisessä biisissä, niin että pystyin vetämään koko keikan. Viimeisen biisin kohdalla se loppui taas, joten meillä oli erittäin mieleenpainuva keikka.

 

Oman musiikin tekeminen tuo todella paljon voimaa ja hyvää tunnelmaa Rossin elämään. Rossi uskoo, että jokainen pääsee siihen todelliseen potentiaaliin, kun Jumalan armo on ensin vapauttanut luovuuteen. Sen armon kautta he tähtäävät eteenpäin.

 

– Biisejä on ehdottomasti tulossa, me ei olla lähdössä mihinkään. Me pidetään luovaa taukoa biisien kohdalla ja katsotaan mikä on juuri sen teoksen suunta. Meidän posse toimii, tätä on mukava tehdä ja lisää on tulossa.