MNF2016: Brosef on festarien lauteilla ensimmäistä kertaa


 

Porilainen yhtye Brosef on ensimmäistä kertaa Maata näkyvissä –festareilla. Heiltä on tullut kesän aikana ensimmäinen sinkku ulos, ja unelmia tulevaisuudesta riittää.

 

– Ei kai tässä voi muuta kuin hymyillä ja nauttia muista bändeistä. Meillä oli eilen ensimmäinen keikka ja oltiin äärimmäisen iloisia siitä, sanoo yhtyeen päälaulaja Eero.

 

Veljeyttä loistava yhtye soittaa akustista gospel-funk-räppiä. Laulujen säkeistöt ovat räppiä ja kertosäkeet usein laulua.

 

– Tämä oli minulle ensimmäinen festari-kokemus. Oli kiva tehdä keikkadebyytti täällä. Yleisöstä sai paljon positiivisuutta ja iloa. Siellä oli paljon meidän ystäviä ja tuttuja jotka ovat tukeneet touhuamme alusta asti, sanoo bändin laulaja-kitaristi Joonas.

 

Brosefilla on kuukauden päästä tulossa kuuden biisin EP -levy. Sitä ollaan valmisteltu jo pitkään ja Brosefin toiveena olisikin päästä kiertämään pian seurakuntia. Ihmisten kohtaaminen, Jumalan hyvän sanoman ja biisien jakaminen ovat heidän tärkeimpiä tavoitteita.

 

– Jumala antaa meille aihetta iloon ja lauluun. Sieltä tämä kaikki kuitenkin kumpuaa. Se on vaan bonusta, että monet tulee keikalle ja fiilistelee sitä mitä me tehdään, kertoo Joonas.

 

Brosefin jäsenten mukaan heillä ei ole vaikeuksia tulla keikalle Raumalle. Päinvastoin he tulevat sinne oikein mielellään, mikä on harvinaista Porilaisilta.