Medialeiri varustaa nuoria evankeliumin levittämiseen

Medialeiri varustaa nuoria evankeliumin levittämiseen

21.-23.3.2014 medialeiri Viron Taeblassa on koonnut yhteen kristillisestä mediatyöstä kiinnostuneita nuoria. Leirille on tultu oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita, kirjoittamaan postauksia, kuvaamaan lyhytelokuvaa ja pitämään hauskaa. 

Jokaista osallistujaa yhdistää mediatyön lisäksi myös usko Jeesukseen Kristukseen. 
– Leirin tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus laittaa omia mediataitojaan käyttöön niin, että evankeliumi saisi levitä, suomalaisten tiimin vetäjä Tommi Hakkari kuvailee. – Ensimmäinen medialeiri järjestettiin Virossa vuonna 2010 ja siitä lähtien on järjestetty kolme leiriä per vuosi.

Osallistujia leirillä on noin parikymmentä, kaikkiaan kolmesta eri maasta. 

Kuva: Nuotta

Kommentti:
Iloiset äänet ja puheensorina kantautuvat Lääne-Nigulan seurakuntakodin salista. Keskustelua käydään viroksi, venäjäksi, suomeksi ja englanniksi, tunnelma on mukavan rento ja yhteishenki hyvä. 

Pelailun ja kirjoittelun ohella olemme leirillä syventyneet myös Raamatun sanaan, hiljentyneet yhdessä rukoukseen ja tutustuneet mediatyön saloihin. On ollut hienoa päästä kokoontumaan erimaalaisten, samaa työtä tekevien, uskovien nuorien kanssa ja nähdä hieman myös Nuotan sisarlehtien virolaisen Plussan ja venäläisen Vyborin toimintaa.