Maata Näkyvissä talk-show: Ilta Lauran kanssa

Maata Näkyvissä talk-show: Ilta Lauran kanssa

Telkkarissa näkee jos minkämoista talkshow’ta nykyisin. Nyt myös festareilla on mahdollista päästä oikeaan talkshow’hun, kun Ilta Lauran kanssa -Talk Show on messukeskuksessa sunnuntaina klo. 11.15–12.00.

Talkshowta pitävä Laura Siltala vastaa iloisena puhelimeen, kun soitan haastatellakseni häntä. Laura kertoo olevansa on koulutukseltaan opettaja, mutta tällä hetkellä hän on kotiäitinä. Ilta Lauran kanssa -Talk Show’n historia alkaa syksystä 2008.

”Sain tuolloin idean tästä, ja sinä syksynä se sitten alkoi Turun Linnateatterissa. Talk Show on saavuttanut suuren suosion! Tämä on uudenlainen ja elämänmakuinen tapa tavata ihmisiä siellä, missä heitä on. Talk Show’ssa puhutaan syvällisistä ja vakavista asioista, mutta viihteen keinoin” Laura valottaa Talk Show’n ideaa.

Festareilla Talk Show’ssa keskustelun aiheena on maailmanloppu.  Sana kattaa sekä oman henkilökohtaisen maailman lopun sekä kaikkia koskettavan maailmanlopun.

”Päävieraana meillä on festareilla Mikaelin seurakunnan pastori Pasi Jaakkola. Mukana on myös nuorille varmaan tuttu Santeri Keinanen Turusta.” Laura kertoo, että mukana on myös houseband. Kuulostaa suorastaan viihdyttävältä!

Paikalle kannattaa mennä, jos on kiinnostunut maailmanlopun asioista. ”Jos painiskelee vaikean asian kanssa omassa elämässään, eikä tiedä mitä pitäisi tehdä, ja tuntuu, että kaikki hajoaa käsiin, silloin kannattaa tulla. Tai jos pelkäät maailmanloppua , ja mietit, milloin se tulee ja mistä sen tietää. Silloinkin kannattaa tulla kuuntelemaan” Laura sanoo.

Toivossa kohti maailmanloppua

Talk Show’n sanoma ”molemmissa maailmanlopuissa” on toivo. Vaikka maailma kaatuisi päälle, ympäristötuhoista puhutaan pitkin ja poikin, ahdistaa ja pelottaa, ei tarvitse pelätä. Kaikesta puhutaan jo Raamatussa ja  Jumalalla on kaikki langat käsissä. ”Toivon sanoma on Talk Show’ssa päällimmäisenä” Laura painottaa.

Henkilökohtaisesti Laura odottaa festareilta innostavia ideoita, uusia kohtaamisia ja tuttavuuksia. Sekä tietenkin mukaansa tempaavaa höpötystä. Ja sitä varmaan odottavat kaikki, jotka ovat menossa seuraamaan Talk Show’ta!

Jos kiinnostuit Ilta Lauran kanssa -Talk Show’sta enemmän, käy kurkkaamassa kotisivutwww.iltalaurankanssa.fi, josta löytyy kuvia ja lisätietoa. Kuvia katselemalla pääset tunnelmaan jo etukäteen! Nähdään Talk Show’ssa, sellaisessa ihan oikeassa!

Maatanakyvissa.fi/Anna Korpi