Maata Näkyvissä -festareiden Aftermovie on julkaistu


 

Maata Näkyvssä -festarit julkaisee tänään tapahtuman Aftermovien, johon on koostettu viikonlopun tapahtuman tunnelmia. Aftermovieta toteutettiin tänä vuonna musiikkivideon muodossa, ja sitä varten tehtiin varta vasten uusi gospelbiisi. Projekti on ollut toteutukseltaan ennennäkemätön.

– Kyllähän Aftermovieita tehdään muuallakin, mutta yleensä ne julkaistaan vasta pitkän ajan kuluttua varsinaisesta tapahtumasta. Meillä koko tuotanto kuvauksista leikkaukseen ja valmiiksi videoksi on tapahtunut kokonaisuudessaan välittömästi festareilla. Tulos on aivan mahtava, hehkuttaa Maata Näkyvissä -festareiden projektipäällikkö Lauri Halme.

Aftermovie kokoaa yhteen Suomen gospelgenren kovimpia nimiä. Mukana toteutuksessa ovat Herzin Julia Läspä, Miriamin Ossi Mäki-Reini, GFM:n Remo Ronkainen ja Rossi, Park 7:n Miika Lamminmäki, Immanuelin Roni Samuel, ja kls.’n Perttu Läykki.

Aftermovien on tuottanut Janne Eerola. Se on katsottavissa Maata Näkyvissä -festareiden YouTube-kanavalla, http://bit.ly/mnaftermovie16.

Pohjoismaiden suurinta kristillistä nuorten tapahtumaa, Maata Näkyvissä -festareita vietettiin viime viikonloppuna 32. kerta. Tapahtuma lähti liikkeelle vuonna 1984 menehtyneen turkulaisen lukiolaispojan muistojuhlana. Paikalla oli yli 19 000 nuorta eri puolilta Suomea. Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat. Vuoden kuluttua Maata Näkyvissä -festareita vietetään 17.–19.11.2017 teemalla Voit luottaa minuun.