Maata Näkyvissä -festareiden ennakkolipunmyynti vilkasta

Maata Näkyvissä -festareiden ennakkolipunmyynti vilkasta

Ensi viikolla järjestettävien festareiden kävijätavoitteena on huimat 24 000 nuorta!

Tiistaina päättynyt festareiden ennakkolipunmyynti on mennyt odotusten mukaisesti.

– Ennakkolipunmyynti on sujunut hyvin, ja lippuja on myyty suunnilleen saman verran kuin aikaisempinakin vuosina. Kaikkiin konsertteihin riittää kuitenkin lippuja myytäväksi vielä paikan päällekin, vakuuttaa tapahtuman projektipäällikkö Lauri Halme.

Iso osa festarivieraista tulee Turkuun seurakuntien järjestämillä matkoilla. Matkoja järjestetään joka puolelta Suomea.

– Tänäkin vuonna suurin osa kävijöistä tulee seurakuntaporukoiden mukana. Turkuun lähtee seurakuntaryhmiä Utsjoelta asti. Mukaan on ilmoittautunut ryhmiä myös Virosta ja Ruotsista, Halme kertoo.

Maata Näkyvissä -festareiden pääesiintyjänä on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva kanadalainen Hawk Nelson. Muita kansainvälisiä artisteja ovat huippusuosittu yhdysvaltalainen power metal -bändi Theocracy sekä brittiläinen hiphop-ryhmä LZ7.

Festareilla nähdään myös kovimpia kotimaisia kristillisen musiikin edustajia. Lavalle nousee mm. Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa ihastuttanut folkrockbändi Great Wide North sekä festareilla uuden albuminsa julkaiseva hiphop-ryhmä Immanuel. Mukana ovat myös suomigospelin kestosuosikit The Rain, HB, Tera, Idän Ihmeet ja kls.

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään Turun HK Areenalla ja Messukeskuksessa 15.–17.11. Tapahtuma on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten festareista. Maata Näkyvissä -festareita vietetään vuonna 1984 menehtyneen 17-vuotiaan turkulaisen Timo Vainion muistoksi.

Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat. Festareiden järjestelyissä on mukana noin 1 300 talkoolaista.

Lisätietoja täältä!

Teksti: Anni Toikka/Maata Näkyvissä -festarit
Kuva:  Maata Näkyvissä -festarit

Aiheeseen liittyvää: