Oletko valmis?

Oletko valmis?

FOX kanavalla pyörii uusi sarja ”Maailmanlopun odottajat”.

Sarjassa tavataan ihmisiä jotka valmistautuvat tulevaan maailmanloppuun keräämällä ruokavaroja, rakentamalla koteja jotka eivät tarvi sähköä ulkopuolelta, jne.

”Olenko minä valmis?” on kysymys jota luultavasti jokainen on joskus kysynyt itseltään. Epätietoisuus siitä mitä tarkalleen tulee tapahtumaan ja milloin voi ahdistaa ja pelottaa. Tämän pelon voittamiseksi monet ihmiset ovat valinneet valmistautua.

Mitä sitten on oikea lopunaikaa varten valmistautuminen? Auttaako se jos keräämme ruokaa bunkkeriin seuraavaksi viideksi vuodeksi? Ehkä vähän, mutta todellista valmistautumista on Jumalasuhteen kunnossapito. Jeesus on jo valmistanut kaiken mitä tarvitsemme tulevaa varten, kysymys onkin, otammeko sen vastaan? Kun me uskomme Jeesukseen syntiemme sovittajana, ei meidän tarvitse pelätä tulevaa, vaan saamme luottaa Hänen huolenpitoonsa.

Jeesus sanoo Johanneksen Evankeliumissa näin:

”Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.” (Joh. 16:33)