Maata Näkyvissä -festariliput nyt myynnissä

Maata Näkyvissä -festariliput nyt myynnissä

Maata Näkyvissä -festarit on Euroopan suurin kristillinen nuorisotapahtuma, joka järjestetään jo 27. kerran HK Areenalla ja Turun Messukeskuksessa 18.–20.11.2011.

Festareiden lipunmyynti alkaa niin seurakuntien kuin yksityishenkilöidenkin osalta lokakuussa. Puhelinnumerossa 040–581 3030 vastataan seuraavina aikoina:

26.10.–28.10.      ke-pe, klo 13-17

2.11.–4.11.          ti-pe, klo 12-18

8.11.                   ti, klo 14-18

Ilmoittautumiset puhelimitse 4.11. mennessä. Tämän jälkeen emme takaa koulumajoituspaikkaa. Pe 4.11. jälkeen voi peruuttaa maksutta enintään viisi pakettia ryhmää kohden, lopuista veloitamme tilaushinnan. Ilmoita erityisruokavaliot (myös kasvisruokavaliot) ja ryhmänvetäjien nimet viimeistään 4.11.

HUOM! Puheluita ottaa vastaan samanaikaisesti useampi lipunmyyjä. Siitä huolimatta linjat saattavat olla ruuhkaiset. Tässä tapauksessa, ole hyvä ja jää odottamaan linjalle tai yritä myöhemmin uudestaan. Pahoittelemme mahdollisia jonoja! Lipunmyynnin numeroon ei voi vastaanottaa tekstiviestejä.

Ryhmänvetäjille: Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seurakunnan taloustoimiston laskutusosoitteen ja lankapuhelinnumeron, ryhmänjohtajien yhteystiedot sekä ryhmän tiedot ruokavalioista ja -allergioista. Suklaa- tai hedelmäallergioita ei tarvitse ilmoittaa. Moniallergikkojen kohdalla tarvitsemme henkilön puhelinnumeron. Mahdollista majoitusta varten tarvitsemme tyttöjen ja poikien lukumäärät. Viimeisinä ilmoittautumispäivinä lipunmyynnin linjat ovat usein hyvin ruuhkaiset: pyydäthän ryhmäläisiltäsi sitoutuvat ilmoittautumiset ajoissa ja ilmoita ryhmän lopullinen koko mahdollisimman aikaisin. Näin vältyt mahdollisilta ruuhkilta puhelinlijoilla.