Lähimmäinen-lyhytelokuva saa jatkoa!

Lähimmäinen-lyhytelokuva saa jatkoa!

Tänä viikonloppuna Nuotan lyhytelokuva Lähimmäinen sai jatkoa, kun Espoo-Kauniais- akselilla kuvattiin uusi, täysin ennennäkemätön lyhytelokuva. Viikonloppu olikin täynnä kuvaamista ja hauskaa tekemistä.

5.-7.9. Espoolaisen omakotitalon pihaan saapui runsas joukkomme valmiina toimintaan. Autotkaan eivät meinanneet mahtua pihaan, mutta sisälle joukkomme onneksi mahtui. Tavaroita kannettiin ja lavasteita aseteltiin paikalleen vielä hyvä tovi avustajien saapumisen jälkeen. Asut (Robin mukaanluettuna) löysivät pukijansa ja kamerat käyttäjänsä. Pian kuultiinkin ohjaajan tuttu huuto ”Kamera, ääni, ja olkaa hyvät”. Kuvaaminen jatkui myöhään iltaan, ja kaiken valmistuttua siirryimme majoitukseen Suomen Raamattuopistolle Kauniaisiin.

Lauantaina jatkettiin Opistolla kuvattavilla kohtauksilla. Vaatetusta vaihdettiin tiuhaan tahtiin ja kello kahdeksan herätys oli jättänyt ryhmään jälkensä. Kuvaamista harrastetiin muun muassa musiikkilinjan teorialuokassa, oleskelutilassa sekä bänditilassa. Ruokailu tapahtui säännöllisesti Opiston ruokalassa, ja myös kasvissyöjän vatsa täytettiin. Pimeän tuloa odottaessa äänitettiin voiceovereita asuntolan hiljaisuudessa. Sen jälkeen kuvauksia jatkettiin jälleen myöhään.

Viimeisenä kuvauspäivänä eli sunnuntaina suuntasimme Tikkurilan rautatieasemalle, ja kuvaukset jatkuivat siellä. Kaikkien onneksi hieman lyhyempi päivä ei koetellut hermoja sen suuremmin, eikä joukkumyöhästymisiä junista tapahtunut. Elokuva jätettiin jälkituotannon kouriin kunkin palatessa kotiin raskaan, mutta tuotteliaan viikonlopun jälkeen. Siellä oli kivaa. Tarkkaa julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin, mutta Nuotan aiemmat tuotokset ovat katsottavissa Youtubessa, ja niiden avulla voi viritellä itseään tulevan pläjäyksen tunnelmiin.