Nuotan mediatyö kasvaa Venäjällä ja Virossa


Nuotta -lehden tekemä mediatyö Virossa ja Venäjällä on taas saanut ottaa isoja askeleita eteenpäin. Nuotan mediatiimi on tammikuun aikana saanut vierailla niin Venäjällä, Keltossa, ja Virossa, Tallinnassa, kouluttamassa paikallisia nuoria käyttämään mediaa evankeliumin hyväksi.

Nuotan vuonna 2008 aloittama medialähetystyö on saanut laajentua koskemaan myös videotuotantoja ja nettisivuja. Hiljattain on myös julkaistu venäjänkielisen Vybor -lehden 3 numero ja vironkielisen Pluss -lehden kolmas numero. 

Työ on koitunut myös siunaukseksi koko Nuotta-tiimille. Olemme saaneet olla oppimassa paljon uutta naapurimaidemme ystäviltä. Meillä on yksi Jeesus, jota saamme yhdessä palvoa. Hänen nimessään tämä työ tekee hedelmää. 

Nuotan mediatyö on kustannettu täysin Nuotta-kummien tuen avulla. Tule mukaan Nuotta-kummiksi osoitteessa: Nuotta.com/kummi.

Toimittajan terveiset Viron koulutuksesta:

Osa Nuotan toimituksesta suuntasi aikaisin 21. päivän tammikuisena perjantaiaamuna laivalla kohti Tallinnaa reilun vuorokauden lehdentekoleirille misjonikeskukselle. Leirille osallistui myös Nuotan Pluss-sisarlehden toimitus. Leirin aikana ideoitiin yhdessä vuoden kolmatta numeroa teemana unelmat ja realismi. Brainstormin, ryhmissä ideoinnin ja henkilökohtaisen työskentelyn tuloksena syntyi mukavasti jutunaiheita, jotka jaettiin niin Viron kuin Suomenkin toimituksen kesken. Työn lisäksi leiri piti sisällään mukavaa ja rentoa yhdessäoloa mukaan lukien muun muassa laulamista, Raamatun lukemista sekä rukoilemista yhdessä. Lauantai-iltapäivällä 22.1. ennen takaisin Suomeen lähtöä saatiin vielä tutustua hieman Tallinnan nähtävyyksiin erään Pluss-lehden toimittajan johdolla. Vaikka leiri olikin intensiivinen, moni koki saaneensa sieltä paljon uutta potkua ja piristystä.

Nuotta saa tehdä mediatyötä niin Suomessa, Virossa kuin Venäjällä. Tilaathan sinäkin Nuotan itsellesi tai lahjaksi.

Tuossa on venäjänkielinen video.