Loistava elämä: Trans4mission12

Loistava elämä: Trans4mission12

Trans4mission12 on neljä rautaista päivää lähetystä, opetusta, työpajoja, evankeliumia, verkostoitumista ja kohtaamisia Joutjärven kirkossa, Lahdessa 11.–14.10.2012. Katso LIVE videota tästä!

Tämä ainutlaatuinen nuorten aikuisten lähetyskonferenssi haastaa kristittyjä kaikkialta Suomesta loistamaan elämällään Jeesusta. Sen järjestävät Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA) ja Suomen lähetysneuvostoon (SLN) kuuluvat lähetysjärjestöt ja kirkkokunnat.

Konferenssi tarjoaa muun muassa yli kolmekymmentä valmentavaa työpajaa, mahdollisuuden tutustua eri puolilla maailmaa tehtävään lähetystyöhön ja oppia käytännön taitoja ja uusia ideoita evankelioimisesta kotimaassa.

Osallistujia saapuu useista eri seurakunnista ja järjestöistä ympäri Suomea.

Koko konferenssin osallistumismaksu on vain 20€. Hinta sisältää tapahtumavihkon sekä kahvin perjantain valmentavien työpajojen välissä sekä lauantain tempauksessa. Yhden päivän osallistumismaksu on 10€.

Tapahtumaan ennakkoon ilmoittautuneille on tarjolla ruokailupaketti hintaan 30 euroa. Paketti sisältää lounaan ja päivällisen perjantaina ja lauantaina sekä lounaan sunnuntaina.  

Trans4mission12 on jatkoa E4- ja Sytytä tämä sukupolvi -evankelioimiskongresseille 2004 ja 2011 sekä Trans4mission-lähetyskonferensseille 2008 ja 2010.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 7.10. mennessä mukaan syksyn loistavimpaan tapahtumaan!

Lue lisää uusimmasta Nuotasta (Nuotta 9-10/12) sekä tapahtuman omilta sivuilta!

 

Teksti: Mika Falk/Juhani Ahola/Trans4mission12
Kuva: Trans4mission