Tulevaisuus tehdään tänään


N-kummi

N-Kummit tukevat evankeliumin julistusta median välityksellä Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Oletko sinä yksi heistä?

VAIKUTA – OSALLISTU – LAHJOITA

Mitä on saatu aikaan | Lue N-kummikirje | Katso N-kummivideoita

Ilosanoma

 

Median kautta evankeliumi on helposti lähestyttävissä. Samalla voimme olla mukana nuorten jokapäiväisessä elämässä. Ilosanoma Kristuksen voitosta synnyttää uusia uskovia ja kantaa elämässä eteenpäin. Tavoitteemme on kasvattaa uskoa, jonka Kristus ihmisessä synnyttää.

”Vielä taivasten valtakunta on nuotan kaltainen, joka heitettiin mereen ja kokosi kaikkinaisia kaloja.” Matt 13:47

”Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia.” Matt 4:19

Koulutus

 

Kansainväliset leirit: Suurin voimavara nuorten saavuttamiseksi ovat nuoret itse. Siksi panostamme nuorten kouluttamiseen. Yksi tärkeä tapa kouluttaa ovat kansainväliset leirit, joilla yhteistyömaidemme nuoret kohtaavat, oppivat toisiltaan sekä hyviltä opettajilta.

Lisäkoulutus: Syvemmän koulutuksen annamme pidemmillä vuoden mittaisilla mediakursseilla Suomessa. Perusajatuksena on antaa valmiudet itsenäiseen mediatyöhön ja tiiminvetotyöhön, jotka mahdollistavat toimintaryhmien vetämisen omalla alueella. Näin opetus leviää laajemmalle joukolle.

Tulevaisuuden tekijät: Koulutuksemme vahvistaa mediatyötä Suomessa, Virossa, Venäjällä ja Ukrainassa. Nuorista kasvaa mediatyöhön tulevaisuuden tekijöitä.

Toiminta

 

Toimintaryhmät ovat eri maissa tapahtuvan toiminnan ydin. Näissä nuoret kokoontuvat suunnittelemaan mediatyötä. Kokoontumisiin on mahdollista kutsua myös uusia ihmisiä käyttämään omia lahjojaan.

Painetun lehden kautta tulemme tunnetuksi monenlaisissa tilanteissa. Se myös mahdollistaa evankelioinnin kouluissa, kirjastoissa, lastenkodeissa ja tapahtumissa.

Sähköinen media mahdollistaa hengellisen elämän tukemisen sekä uusien ihmisten tavoittamisen. Kotisivuilla olevat artikkelit, erilaiset videot, radio-ohjelmat sekä sosiaalinen media ovat mukana kaikkialla siellä missä nuorikin.

Yhteistyö

 

Suomi: Sley, SEKL, OpKo
Viro: Viron ev.-lut. kirkko
Venäjä: Inkerin ev.-lut. kirkko
Ukraina (venäjänkieliset): Ukrainan saksalainen ev.-lut. kirkko ja luterilainen veljeskirkko

Näin autat

 

1. Ryhdy N-kummiksi eli tukijaksi.

2. Voit lahjoittaa N-kummitilille:
tilinumero FI13 8000 1500 7791 95
viite: 10078 89200 42400 01516

3. Lahjoita tekstarilla. Lähetä numeroon 16588 viesti nuotta1 (1€), nuotta5 (5€), nuotta10 (10€), nuotta20 (20€)

4. Tue omaa ystäväseurakuntaasi Virossa ja Venäjällä. Ole yhteydessä seurakuntasi lähetyssihteeriin tai perusta oma lähetyspiiri. Seurakunta tai piiri voi tukea työtä nuortenpaketilla. Paketti sisältää kristillistä nuortenlehteä, mahdollistaa nuorien osallistumisen mediakoulutukseen ja vahvistaa ystäväseurakuntasi mediatyötä. Vuosipaketteja on erikokoisia esimerkiksi 200, 500 ja 1000 euron paketteja. Tarjolla on myös lehtipinkkoja vaikka kouluvierailuille, aktiomatkoille tai lastenkoteihin.

Keräysluvan numero 2020/2012/3761

Pysy mukana

 

Kaikissa kummiuteen liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee kummikoordinaattori Anna Poukka sähköpostilla kummiposti@nuotta.com tai puhelimitse (09) 25 39 230 (ma-pe 9-15).