Teatteri Kumbe esittää: Vapauden varjot

Teatteri Kumbe esittää: Vapauden varjot

Kun Teatteri Kumben harrastajaryhmä ryntää kohti vapautta ja totuutta, niin luvassa on vauhtia, vaarallisia tilanteita ja vakuuttavia kohtaamisia!

Vapauden varjot käsittelee vapautta monesta eri näkökulmasta. Vahva elokuvamainen tunnelma välittyy fyysisen teatterin, naamioiden ja hersyvien dialogien kautta.

Tummasävyisellä huumorilla höystetyssä tarinassa Pomo (Susanna Schroderus), Nyrkki (Mirjami Sirén) ja Kärppä (Alpi Seppälä) ovat ottaneet vapauden omiin käsiinsä, kunnes vankilan pakkotyö asettaa sille selkeät rajat. Kun omat konstit eivät enää riitä, on pakko etsiä sitä totuutta, joka tekee todella vapaaksi.

Näytökset:

  • Tiistaina 9.4.2013 klo 19.00
  • Torstaina 11.4.2013 klo 19.00
  • Sunnuntaina 14.4.2013 klo 14.00

Kesto: noin 45 min

Vapauden varjot esitetään Studio Tasaamossa, Suomen Lähetysseuran uusissa taidetiloissa, Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Höyläämötie 18 A, 5 krs.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varmista paikkasi varaamalla se etukäteen osoitteesta: varaukset@teatterikumbe.fi

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen näytöstä ja myynnissä on kahvia ja pientä purtavaa, joten varaathan halutessasi mukaan myös käteistä. 

Käsikirjoitus: Matti Halén ja työryhmä
Ohjaus: Matti Halén
Tuotantoasistentti: Iiris Autio
Kuvaus: Tode Jurvanen, Juha Rautiainen
Visuaalinen suunnittelu: Matti Halén, Milla Vainonen, Enna Kukkola ja työryhmä

Työryhmä: Marjo Hienonen, Erika Hirsimäki, Erkki Häyrynen, Tode Jurvanen, Karri Koistinen, Mirva Kokko, Enna Kukkola, Taru Lähdemäki, Juha Rautiainen, Susanna Schroderus, Alpi Seppälä, Helka Silventoinen, Mirjami Sirén, Milla Vainonen

Teatteri Kumben harrastajaryhmä on ammattilaisvetoinen pitkään harrastaneiden ryhmä, jonka jäsenet valitaan vuosittain koe-esiintymisten perusteella. Ryhmä on perustettu vuonna 2009 ammattilaisryhmän rinnalle.

Tervetuloa katsomaan!

Teksti: Matti Halen
Kuva:  Juha Rautiainen