Kristillisen seurakunnan ikkunaa tuhrittu Islamia ihannoivilla teksteillä

Kristillisen seurakunnan ikkunaa tuhrittu Islamia ihannoivilla teksteillä

Kristillisen ESY-seurakunnan ikkunaa on töhritty elokuun 2013 aikana ainakin kolme eri kertaa. Islamia ihannoivien tekstien töhriminen ikkunaan herättää heti kysymyksen teon tekijöistä ja heidän motiiveistaan.

ESY-seurakunnan töhrityt ikkunat sijaisevat rinta rinnan erään Helsingin suurimman Islam keskuksen vieressä, Helsingin pasilassa. Viestien sisältö on ollut: 9.8. ”Alluhu Akbar”, 20.8. ”Jeesus on muslimi” ja viimeisin 25.8. ”Islam is the answer”. Aiemmin heinäkuussa kiersi jo rukouspyyntö samaiselta ESY-seurakunnalta, missä raportoitiin seurakunnan saaneen kananmunia ikkunoihinsa ja erittäin vihamielistä palautetta.

Tekojen taustalla olevien tahojen henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi tiedossa. Kehotamme rukoilemaan, että tämänkaltainen ilkivalta voisi loppua. Tietenkin kaikkein eniten kehotamme rukoilemaan teon tekijöiden puolesta, että he voisivat löytää Jeesuksen Kristuksen elämäänsä.

Useissa Euroopan maissa erilaiset islamin nimen alla tehdyt hyökkäykset kristillisiä seurakuntia kohtaan ovat valitettavan yleisiä. Rukoillaan, että Herra varjelisi Suomea ja sen seurakuntia jatkossa.