Kevään parhaat menomestat listattu Nuotassa


Koonnut Miikkapekka Heikkilä

 

18.3. Kirkkokansan raamattupäivä Kallion kirkossa Helsingissä

Yksi uskonpuhdistuksen merkkivuoden tapahtumista, jossa on ohjelmaa nuorille ja kaikenikäisille. Tämän maailman kuohuissa on hyvä palata uskonpuhdistuksen juurille, Raamatun sanan äärelle. Musiikissa mm. Jippu, MGtH ja Juhani. Opettajina myöskin nimekkäitä henkilöitä, kuten Teemu Laajasalo, Päivi Räsänen ja Marko Sagulin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ihmeellinen viikko Tampereella 5.-9.4.

Ihmeellisellä viikolla on jokaisena iltana luvassa mielenkiintoista opetusta ja innostavia teemoja. Mukana mm. Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat, Poika & Maria, Ilta, The Road & riemumessu. Opettajina huikeat Lasse Räty, Juha Heinonen ja monet muut. Tietoja lisää: nuoriso.sley.fi ja Facebook-sivut: Ihmeellinen viikko /// Tampere. Tule ja kutsu kaverisikin.

 

12. – 17.4. Taivaallista! Nuorten pääsiäisleiri Ylläksellä

Loistavaa seuraa ja puuhaa aamusta iltaan vanhojen tai uusien kavereiden kanssa. Laskettelua, hiihtoa ja kaikkea muuta mitä kauniissa Lapissa voi tehdä. Lämmintä yhteisoloa, seikkauluja ja hiljentymistä Raamatun sanan äärelle. Mukana leirillä Hanna Räsänen ja Mikko & Sini Jokinen. Kaiken muun tarvittavan tiedon saat tapahtuman Facebook-sivulta. Lähde mukaan tunturien ja uusien puutereiden kyllästämään matkaan.

 

15.4. Ristin pääsiäinen

Ohtakarissa Lohjalla vietetään ristin pääsiäistä. Tapahtumassa syvennytään vahvan sanan, hyvän musiikin sekä lämpimän yhteyden kanssa pääsiäisen ikuiseen sanomaan.

 

13. – 16.4. Quiet action, Ryttylä

Quiet Actionin raamattuopetuksissa tutustutaan siihen, millainen kuningas Jeesus on – Jumalan Karitsa, luvattu Messias, vihattu Kuningas, Rauhan Ruhtinas, Ylösnoussut Herra, jolla on kaikki valta. Menossa mukana myös Miriamia akustisena, MGtH duo ja NNS-yhtye! Ihan uutena juttuna koko porukka jaetaan tapahtuman ajaksi pieniin ryhmiin, jotta SINÄ voisit saada uusia kavereita! Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.nm.fi/qa

 

21. – 23.4. Sleyn Valtakunnallinen isoskoulutus

Valtakunnallinen isostelun jatkokoulutus. Tule keräämään parhaat vinkit isosena olemisesta ja oppimaan miten kohtaat uudet tulokkaat. Nämä eväät valmistavat sinut käytännön tehtäviin ja kantavat vielä pitkälle elämässä. Anna muille ikimuistoinen riparikokemus ja jaa eteenpäin se mitä olet saanut.

 

21. – 23.4. Olipa kerran – Apologiaforum, Ryttylä

Suosittu Apologiaforum sukeltaa mielikuvituksen maailmaan kun teemana on mielikuvitus ja tarinat apologian käytössä. Korkeatasoisten puhujien innostavien luentojen ja kanavien lisäksi vietämme illat rennosti musiikin ja elokuvien parissa. Puhumassa mm. palkittu elokuvaohjaaja Klaus Härö ja Gene Weith Amerikasta. Voit myös ilmoittautua talkoolaiseksi ja pääset tapahtumaan ilmaiseksi mahdollistamaan onnistuneen viikonlopun kaikille.

 

26. – 30.4. Ihmeellinen viikko, Helsinki

Ihmeellinen viikko leviää myös Helsingin kaduilla. Luvassa nimekkäitä artisteja ja hyvää opetusta. Pidä itsesi ajan tasalla kaikista mahtavista tapahtumista: nuoriso.sley.fi

 

28. – 30.4. Vappuleiri, Mustajärvi

Suuntaa kohti tuttua Mustajärven leirikeskusta Vapun merkeissä. Tunne jo alkavan kesän ilo ystävien, opetuksen ja musiikin suloisessa ympäristössä.

5. – 7.5. Ora & Labora –nuortenleiri, Ryttylä

Aivan uunituore tapahtuma, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Liity monen muun nuoren kanssa iloiseen joukkoon ja tule toukokuiseen lähetyskeskukseen. Lisätietoa tapahtumasta ja tulevista leireistä: nm.fi.

 

Ilmoittaudu Life-leirille N-Y-T

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja lahjojen Antajasta. Tutustu pajatarjontaan ja varmista paikkasi kesän ykkösleirillä 29.7.-4.8.2017! Pajapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ikäraja 15-21 vuotta. Pajavalikoima ja ilmoittautuminen: www.nm.fi/life