Kevään ja alkavan kesän menovinkit


On siis kevät – eli ilmassa on oikeastaan jo lupaus kesästä! Tässä kootusti menoja, joihin on vahva suositus osallistua.

Teksti Hanna Hietikko | Kuva promo, Joshua Reddekopp / Unsplash, promo

20.-22.4. Sleyn valtakunnallinen isoskoulutus

Onko haaveena isosen tehtävät ensi kesän leireillä? 20.-22.4. järjestetään Karkun evankelisella opistolla Sleyn isoskoulutuksen valtakunnallinen finaali. Olet lämpimästi tervetullut, vaikka ensimmäinen osa olisi jäänyt syystä tai toisesta välistä. Koulutuksessa opiskellaan isosen taitoja niin lastenleirejä kuin ripareita silmällä pitäen. Viikonloppu on täynnä hauskoja tempauksia Raamattua unohtamatta. Varaa paikkasi ilmoittautumalla osoitteessa www.keokarkku.fi.

27.-29.4. Vappuleiri

Vappuleirillä Mustajärven leirikeskuksessa Loimaalla on nuorten vappu ylimmillään! Siman painikkeeksi tarjoillaan ehtaa Raamatun ruisleipää.

30.4. klo 19.00 Soivappu Lapuan Kauhajärven kirkossa

Kesä tulee ja näkyy jo! Musaa Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat. Tarjolla simaa ja munkkeja. Lopuksi lyhyt iltamessu ja jatkot vielä Esantuvalla. Äänessä ”livenä” myös Joona Vuorinen ja Raimo ”Musti” Lähteenmaa. Tervetuloa kauempaakin!

4.-6.5. Millenium-leiri

Millenium-leiri on vuonna 2000 tai aiemmin syntyneille nuorille suunnattu oma leiri. Luvassa on oman paikan etsimistä ja löytämistä tutkismatkaillen omaan sielunmaisemaan, periaatteella että mitä saan, osaan ja voin tehdä nyt kun riparista on jo joku vuosi aikaa. Mukana leirillä Samuli Luomaranta, Miika Niemelä, Juha Heinonen, Eve ja Ossi sekä monia muita. Leirin hinta 45 e, ilmoittaudu: www. keokarkku.fi

18.5. Helagospel Noormarkussa

Noormarkun Kankaan koululla Kls., Juhani , Brosef, Juha Heinonen sekä Tikkis sekä Toikkis. Laita päivä kalenteriin, jotta et missaa jotain supertärkeää!

23.5.2018 17:00 OPKOn avoin webinaari – Mestarin menetelmä – opetuslapseuden dynamiikka

Olet tervetullut osallistumaan maksuttomaan kaikille avoimeen webinaariin ke 23.5. klo 17-19. Webinaarin aiheena on opetuslapseus. Liittyminen mukaan osoitteessa www.opko.fi/etusivu/tapahtumat/avoin-webinaari-mestarin-menetelma-opetuslapseuden-dynamiikka!

9.6. ko 14 Kesä alkaa Karkkugospelista

Karkkugospelissa aurinko paistaa ja nurmikko on vihreää. Mukana Park 7, Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat, Kristian Gummerus, Juhani, Roisi Roni, säbä- ja lentisturnaus sekä paljon muuta. Ripariryhmien kannataa ilmoittatua, jos haluavat ruokailla perillä.

17.6.-21.6. Elävinä kivinä -lasten ja nuorten leiri Enä-Sepässä

Eniksessä tapahtuu: Jumalan perheväki on kokoontumassa yhteen ja arvaa mitä – Sinut on kutsuttu! Lämpimästi tervetuloa OPKOn järjestämälle lasten ja nuorten Raamattu- ja lähetysleirille, joka on suunnattu kaikille 9-20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Luvassa innostavaa raamattuopetusta & jakamista, perheenomaista yhdessäoloa, ulkoilun riemua, saunomista & uintia, rukousta, leikkiä, liikettä, taiteilua, yhteistä musisointia & ylistystä sekä Herramme hoitavaa ja voimauttavaa läsnäoloa!

22.-24.6. Juhannuksen taikaa

Juhannusta vietetään Sleyn leirikeskuksissa eri puolilla Suomea. Karkun Juhannuksessa opiston maisemissa mukana ainakin Juhani.

29.6 -1.7. Evikset Kalajoen hietikoilla

Kesän ykkösfestareilla Kalajoella on luvassa konsertteja, studioita, rantajamit, yöjatkot, Riemumessu ja paljon muuta. Artisteina paikalla Park 7, Juhani, Save, NNS, Mikko Nikula, Roope & Julia, Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat ja monet muut. Keskikesällä Kalajoelle!